Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Lounge: Epic Vinyls from Brazil + Christian Graugaard

Program

Kl. 16.00 Epic Vinyls from Brazil spiller Lounge-plader
+ Café Aalto åbner for servering af drikkevarer

 

Kl. 17.00 Talk: Christian Graugaard

– Sex og erotik har alle dage været genstandsfelt for musik, litteratur og billedkunst. Derfor: Let’s talk about sex, baby… Og sundhed. Og alle de underlige forventninger og myter, der knytter sig til emnet. Dagens gæst er kendt og anerkendt som professoren, der gør os alle klogere og måske lidt mere realistiske i forhold til både eget og andre folks sexliv. 


Christian Graugaard er læge, forfatter, debattør og professor i sexologi på Aalborg Universitet. Han har desuden været formand for foreningen Sex og Samfund.
Graugaard har udgivet publikationer om seksualitet i både populære og videnskabelige sammenhænge og var i 2019 hovedredaktør på lærebogen "Sexologi - faglige perspektiver på seksualitet". Han er medinitiativtager til Projekt SEXUS, "verdens største befolkningsundersøgelse med fokus på samspillet mellem seksualitet og sundhed", der udkom i 2019.
 

Kl. 18.00 Krop og kropsrepræsentation i kunst

– Kroppen, og i særdeleshed kvindekroppen, er et omdiskuteret emne præget af idealer og forestillinger om ‘den perfekte krop’. Kom med når Fie Sommer inviterer dig med på sin rejse mod at slutte fred med sin krop og sig selv. Gennem en dialog mellem Fie Sommer og en af vores kunstformidlere, kan du blive klogere på skiftende skildringer af kroppen i kunst.  

 

Kl. 19.00 Musik: Epic Vinyls from Brazil

– I en søgning efter ukendte rytmer og numre søger Epic Vinyls from Brazil at sætte fokus på spændende musik fra Brasiliens fortid, en tid med etniske blandinger, spiritualitet og natur som de hemmelige ingredienser i musikken. Det har ført Epic Vinyls from Brazil til brasilien på flere studieophold og intensiv jagt efter sjældne vinylplader gennem megabyerne Rio og São Paulo og videre til Salvador, Porto Alegre, Curitiba og i Amazonas byerne Manaus og Belém tæt på det caribiske hav. EVFB sætter en ære i at afdække sjældne perler og glemte numre og præsentere dem for et nyt publikum.

 

Derudover vil Café Aalto stå klar med Lounge-menu.

 

Epic Vinyls from Brazil vil DJ'e løbende fra kl. 16-20.30 og fra kl. 19 kan du komme helt tæt på de mange spændende historier og pladecovers fra Brasiliens undergrund.

Datoer

16. sep 2020, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Entré til Lounge er normal entré til museet (120 kr. / 80 kr. for studerende).
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré.

Kategorier

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.

Kunsten Lounge er støttet af