Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Kunsten Lounge: Mekdes + Geo

Talk kl. 17: Geo

Hvordan kan humoren bruges som overlevelsesmekanisme, når svære vilkår og hårde tider egentlig gør det nemmere at søge mod depressionen? Geo har blandt andet overlevet en psykopatisk far og kræft, og du kan denne aften høre ham fortælle om hvordan humoren har hjulpet ham videre i livet.

 

Musik kl. 19: Mekdes

Det er gået stærkt for den unge koldingenser, der sidste sommer havde æren, af at åbne Smukfests legendariske Bøgescenen. Med sin opløftende neo-soul har hun bragt ny energi til musiklandskabet, og den særlige Mekdes-vibe indtager verden fra basen i Kolding, hvor talentet selv både skriver og producerer sin musik.

 

Menuen i Café Aalto (retterne laves også børnevenlige)

– Salat med falaffel, rødløg, sesamdressing og riscrunch. Hertil sprødt surdejsbrød (vegetarisk): 65 kr. (Med studiekort: 50 kr.)
– Tikka Masala med kylling, peberfrugt, karry, perlebyg og græsk yoghurt. Hertil sprødt fladbrød med parmesan: 95 kr. (Med studiekort: 80 kr.)
– Tre slags oste med blommekompot, oliven, rugkiks og sprødt surdejsbrød: 75 kr. (Med studiekort: 60 kr.)

 

Der sælges drikkevarer fra kl. 16.

 

Kreativitariums familieværksted holder åbent fra kl. 16-19.

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle. Læs mere på kunsten.dk/corona.

Datoer

2. sep 2020, 16:00 til 21:00