Sprog

Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Barbro + Anna Mørch + Rikke Collin

20. jul 2022, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, kolde drinks, solskin, kunst, talks, musik og glade mennesker.

Program

16.00 Parken og baren åbner – DJ TWA tænder pladespilleren

17.00 Talk: Bidrag til samfundet – Alternativer til en præstationsdiskurs med Anna Mørch

18.00 Workshop: Upcycling af din garderobe. Frisk din garderobe op med perler, broderi eller tekstilmaling når Karoline Dahrling Hughes kigger forbi med værktøjskassen fuld af materialer til upcycling. Kig forbi med din t-shirt, sweater eller et andet stykke tøj fra din garderobe, som du ikke får brugt. Karoline står bl.a. bag instagram-kontoen @Karoline.skandimama og flere bøger om upcycling og DIY projekter. Der kan være begrænsede pladser, som fordeles efter ‘først til mølle’-princippet.

18.15 Guidet tur – vi mødes i forhallen

19.00 Musik: Barbro

20.30 Tak for i aften

 

Talk: Bidrag til samfundet – Alternativer til en præstationsdiskurs med Anna Mørch

Hvordan bidrager man til samfundet uden at brænde ud - og hvem bestemmer, hvad der skal bidrages med? Rikke Collin taler med kunstner og kunsthistoriker Anna Mørch. Anna står bag projektet ”Bidrag til samfundet”, som bl.a. tæller en Instagramprofil og en podcast, som hun med ujævne mellemrum udsender fra sit langsomme liv i en hytte på Grenen mellem Skagerrak og Kattegat.


Igennem ”Bidrag til samfundet” undersøger hun alternativer til den herskende arbejds- og præstationsdiskurs, der præger samfundet anno 2022. Måske kan og skal grænserne for, hvordan man er en nyttig og samvittighedsfuld borger, udvides?

 

Anna Mørch. Foto: Joakim Züger

 

Musik: Barbro

Med sit soloprojekt, Barbro, træder 25-årige Elze Barbro Kuypers frem i spotlysets skrøbelige rum og skaber en direkte forbindelse mellem krop og musik. Dette gøres ved at skrabe alle effekter væk til formål for at give plads til at udforske vokalen som selvstændigt instrument akkompagneret af stærke kompositioner på guitar, klaver og strygere. 

 

Ved at lægge vægt på den rene sangskrivning og ærlige tekster stiller Barbro spørgsmålstegn ved normative strukturer, og det dunkle, overtalende lydunivers rammer lige i hjertekulen.

 

Læs mere om Barbro i et stort portræt på dr.dk.

 

Barbro musikvideo

 

Vært: Rikke Collin

Rikke Collin (f.1992) er antikapitalist og podcastvært og står bag programmer som bl.a. Tårekanalen, Rigtige venner, Klovn podcast (m. Jacob Hinchely) & Pippi for voksne (m. Signe Amtoft). Hun har baggrund som cand.mag i film- og medievidenskab og beskæftiger sig med kulturformidling, arbejdskritik, idealisme og mentalt helbred med udgangspunkt i det enkelte individs oplevelse af verden, samt hvordan det har sammenhæng med fællesskabet.

 

Rikke Collin – foto: Rita Kuhlmann

 

Mad fra Brasserie Kunsten

Kyllingesalat med kål, edamamebønner, timian, citron, kartofler og citroncreme98,-
Spicy nudelsalat med braiseret okse, peberfrugt, kimchi, kål, peanuts og sesam98,-
Cremet kikærtesalat med forårsløg, karry, kokos, gulerod, peanuts78,-
Alle retter serveres med sprødt foccaciabrød 
  
Børneret: Cremet pastasalat med tomat og kylling65,-

Datoer

20. jul 2022, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré 

Kunsten Summer Lounge er støttet af