Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kunsten Summer Lounge

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Ta' dine venner eller familien med, læg jer på tæppet eller i vores loungemøbler og tun ind på de dejligste danske sommeraftener i Aalborgs bedste omgivelser. 

 

Over 10 onsdage kan du få festivalstemning på den fede måde. Loungen byder hver uge på livemusik, dj, talks, pop-up-events, foodtruck og hygge med vennerne.  Det er en helt ny kombination af musik, mad og workshop. Lanterner og fakler lyser parken op. Og baren er åben. Need we say more! 

 

Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når museumsentreen er betalt. Derfor kommer medlemmer af Klub Kunsten + Utzon altid gratis ind til Kunsten Summer Lounge.

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med seneste nyt fra Kunsten Summer Lounge.

 

Kom i god tid – pladsen er begrænset

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefaling vedrørende COVID-19, og det er i den forbindelse nødvendigt for os at begrænse adgangen til museet til 500 samtidige gæster.

Vil du være sikker på at komme ind til Kunsten Summer Lounge anbefaler vi, at du kommer i god tid. Baren åbner for servering og DJ'en starter kl. 16. Talks starter kl. 17 og musik kl. 19.

Sommerens program

24/6Sussi & Leo og LukasLæs mere  →
1/7School of XLæs mere  →
8/7The Courettes + Svend BrinkmannLæs mere  →
15/7Angående mig + Kaare Bach ToftLæs mere  →
22/7Bette + Julie NordLæs mere  →
29/7Undertekst + Johnni GadeLæs mere  →
5/8Vicky Knudsen Læs mere  →
12/8Hymns from Nineveh + Mikkel Sonne Læs mere  →
19/8Lydmor + Statens KunstfondLæs mere  →
26/8Mags + Vanvittig VerdenshistorieLæs mere  →

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle. Læs mere på kunsten.dk/genåbning.

 

Lukket for bordreservation i Café Aalto om onsdagen
Af hensyn til pladsbegrænsning på museet, er det er ikke muligt at reservere bord på de onsdage, hvor der afholdes Kunsten Summer Lounge.

Kunsten Summer Lounge 2020 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.