Sprog

Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Thøger Dixgaard (akustisk) + Rosas Brevkasse

Livemusik med Thøger Dixgaard

Thøger Dixgaard har de seneste tre år markeret sig som en del af toppen på den danske popscene med landeplager som ’Blød Inden I’ og ’Former’. På trods af at han først kom på alles læber i 2014, startede hans musikalske karriere allerede i en alder af 16 – nærmere bestemt i 2005 hvor det Aarhusianske hiphop-orkester Flødeklinikken blev dannet. Til efteråret kan du opleve ham i Toppen af Poppen på TV-2. Men du ser ham først på Kunsten Summer Lounge. 

 

Få hjælp til dine dilemmaer med Rosas brevkasse

Rosa er den svigermor, som vi alle ville ønske, vi havde. Du kender hende fra Den Store Bagedyst. Men til Kunsten Summer Lounge skal hun ikke bage kager. Istedet kan du stille alle de dilemmaer, som du har om livet. Har du eksamensskræk og ikke ved, hvad du skal gøre? Kan du date din venindes ex? Er det ok at tage et sabbatår eller skal du blive færdig med dit studie? Journalist Anne Kejser udvælger nogle af jeres bedste dilemmaer og får Rosa til at svare på dem direkte på scenen. Det bliver både sjovt og tankevækkende.  

 

Oplev også

På dagen kan du også få udfordret din balance og dine lattermuskler til beer yoga med YOGA HUSET Aalborg, der kombinerer uhøjtidelighed og hygge med de klassiske yogabudskaber og stillinger. Før og efter workshoppen kan du prøve yoga fra en hængekøje og blive klogere på, hvorfor det er en effektiv og sjov træningsform. 

 

Du vil også få muligheden for at opleve museets kunstværker fra en særlig vinkel, når lyrikgruppen 9000 Ord oplæser digte, der er skrevet med udgangspunkt i værkerne.

 

Besøg også By RETROs pop-up shop og få fingrene i bl.a. deres lækre kimonoer, der er re-designede af lækre retrostoffer, T-shirts i lækker bomuldskvalitet fra brandet Vi På Vrangen, samt udstyr til din næste yogatime.

 

Mad og drikke fra Kunstens foodtruck

Nyd en øl fra FUR Bryghus, læskende økologisk juice og lemonade, en lækker iskaffe, et stort udvalg i vinbaren, byens bedste gin & tonic eller en økologisk is fra Hansens Is.

 

Menuen består denne aften af mørt oksebryst med tabuleh, lime, BBQ, spicy dip og foccasiabrød (75,-), sprød salat med håndpillede rejer, grønne asparges, peanuts, gomadressing og rosmarinbrød (55,-), panna cotta med jordbærsalat og knas (50,-) og rarbarbermuffin med mandel og hvidchokolade (30,-).

 

Program

16.00Baren åbner. DJ Max Puxi går i gang.
17.00Rosas Brevkasse.  Journalist Anne Kejser stiller jeres dilemmaer til Rosa. Rosa svarer. Send os dit dilemma eller stil det på dagen. Du finder en formular her nederst på siden. 
 Kunst-Lab åbner og laver skjorte-mashup. Der tages udgangspunkt i Kaarina Kaikkonens installation Bird on a Wire og Olafur Eliassons Den Trekantede Himmel og undersøger hvordan de to værker transformerer hinanden.
 By RETRO pop-up shop åbner.
 Foodtrucken åbner for servering af mad.
18.00Beer yoga – Uformel og anderledes yoga med YOGA HUSET Aalborg. OBS! Medbring gerne egen yogamåtte.
 Digtoplæsning ved kunstværk med 9000 Ord – Connie Nordholdt, Chrenn Bjerg og Ellen Schmidt.
18.15Guidet kunsttur. Kom med på en guidet tur, hvor vi tager udgangspunkt i værk, der på en eller anden måde diskuterer et samfundstema eller noget du er optaget af. Turen varer 15 min.
19.00Thøger Dixgaard (akustisk). Efter koncerten spiller vores fantastiske DJ.
20.30Tak for en fed aften. Vi ses i næste uge.

Praktiske informationer

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt. Derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter Kunstens café og sommerens foodtruck, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer til Summer Lounge.
    • Når foodtrucken åbner for servering kl. 17, lukker vi for a la carte-servering i Café Aalto. Det er dog stadig muligt at købe kaffe og kage indenfor.

Send os dit spørsgmål til Rosas Brevkasse

Sommerens program

13/6 Thøger Dixgaard (akustisk) + Rosas Brevkasse Læs mere  →
20/6 The Courettes + Michael Kvium Læs mere  →
27/6 IAMJJ (akustisk) + Fries Before Guys Læs mere  →
4/7 Uffe Lorenzen Læs mere  →
11/7 Elisha Læs mere  →
18/7 Barselona Læs mere  →
25/7 Jærv + Vic Shinobi Læs mere  →
1/8 Katinka (akustisk) + Fries Before Guys Læs mere  →
8/8 Bogfinkevej + Rosas Brevkasse Læs mere  →
15/8 Empty Tape Session + Fries Before Guys Læs mere  →

 

Datoer

13. jun 2018, 16:00 til 20:30

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Kategorier

Kunsten Summer Lounge er støttet af

 

 

 

 

  

 

I samarbejde med