Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Open: Kosmisk stråling – beskyttelse og udsathed

Performance Lecture med Alexandra Hunts og professor i kvantefysik Charles Markus

Kunstneren Alexandra Hunts har skabt en totalinstallation i interaktion med værket Eleven Less One af Michelangelo Pistoletto. I denne installation vil Hunts sammen med professor i kvantefysik Charles Markus tage publikum med på en rejse, der handler om kosmisk stråling, russisk kosmisme, udødelighed, spejlede liv, symmetri, tidens fremadskriden, samt virkelighed over for illusionen af virkelighed. I samtalen mellem de to bliver kunstnerens og videnskabsmandens blik spillet ud mod, og med, hinanden. Ligesom spejlene, der reflekterer hinanden i Pistolettos installation, vil de to perspektiver skiftevis skabe parallelverdener eller komplementere hinanden. Publikum bliver hvirvlet ind i dette bombardement af billeder og samtale i bevægelse i en tour de force om universelle og aktuelle spørgsmål om menneskets plads i et større kosmos. 

 

  • Der vil være to performances hhv. kl. 17 og kl. 18. Varighed er ca. 40 minutter.
  • Der er få pladser til hver performance, så vil du være sikker på en plads til performance, bør du reservere en plads i formularen herunder.
  • Vises formularen ikke, er der ikke flere ledige pladser.
  • Møder du ikke op fem minutter før performance-start, forbeholder vi os retten til at give din plads til en person i evt. kø.

 

Støttet af Statens Kunstfond og Ny Carlsbergfondet

Tilmelding kl. 17.00 / Registration 5pm

Tilmelding kl. 18.00 / Registration 6pm

Datoer

4. nov 2020, 17:00 til 19:00

Kunstner Alexandra Hunts