Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

Kalender

Opera at an Exhibition

Aalborg Operafestival gentager succesen og opfører operaarier i nærheden af kunstværker med vært Adrian Hughes i spidsen.

Musik, billedkunst og arkitektur har altid hentet inspiration hos hinanden, så hvorfor ikke lade de tre kunstgenrer spille direkte sammen i ét, sanseligt udtryk? De seneste års Opera at an Exhibition har været en stor succes hos festivalens publikum, og vært Adrian Hughes er allerede i fuld gang med at planlægge dette års særlige udgave:

 

”Vi har samlet et fantastisk hold i år. Telefonlinjen gløder allerede med Adrian Hughes sprudlende idéer. De knalddygtige operasangere, ægteparret Øyen og Storm byder ind med et omfattende repertoire og Møllerhøj og Kunstens dedikerede fagpersonale samler trådene på stærkeste vis. Glæd Dem!” - udtaler festivalleder, Peter Rønn.

 

Opera at an Exhibition sammenstiller operaarier og duetter med udvalgte værker fra museets samlinger og særudstillinger. Både vært, solister og publikum bevæger sig i løbet af arrangementet gennem forskellige rumdesign og akustikker på Kunsten.

 

Journalist Adrian Hughes har arbejdet med kunst, historie og kultur for DR siden 1996. Han er blandt andet kendt for sin medvirken i Kunstquizzen og Historiequizzen på DR K.

 

Medvirkende:

Mette-Maria Øyen, sopran
Thomas Storm, baryton
Peter Møllerhøj, pianist og co-producent

Datoer

10. aug 2019, 17:00 til 19:00
10. aug 2019, 20:00 til 22:00

Praktisk information

  • UDSOLGT
  • Bemærk: Billetter sælges kun i forsalg – ikke på Kunsten