Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Steffen Kretz fortæller om amerikansk præsidentvalg 2024: Storm på vej? | EKSTRA

3. dec 2024, 15:30 til 16:30

Demokratiet i USA balancerer på en knivsæg ved præsidentvalget i år. Det forudser DRs mangeårige USA-korrespondent, Steffen Kretz, som i dette foredrag – blot fire uger efter præsidentvalget 5. november – fortæller om et USA på randen af kaos.

Dette ekstraforedrag med Steffen Kretz er en lidt kortere version af det udsolgte foredrag som afholdes kl. 17.00-18.30 samme dag.

 

 

Steffen Kretz har udgivet bogen, Storm på vej, og med den som udgangspunkt fortæller han i dette foredrag indgående om, hvorfor han ikke ser stormen på kongressen i Washington 2021 som afslutningen på et dramatisk kapitel i Amerikas historie – men som begyndelsen på et samfundsmæssigt opgør.

 

Foredraget bygger på seks års research og rejser i USA, og det giver svar på, hvordan Donald Trump kan dominere det ene af kun to politiske partier, selv om, at han er tiltalt for 91 overtrædelser af straffeloven og dømt i andre retssager.

 

I foredraget går Steffen Kretz i kødet på de dybere årsager til, at USA i dag befinder sig på randen af opbrud og kaos. Han fortæller også om, hvad situationen i USA betyder for os i Danmark og i Europa, hvor et stabilt USA har været garant for vores sikkerhed og dermed for vores velstand siden Anden Verdenskrig.

 

Fuldend din aften med et besøg i Brasserie Kunsten, som blandt andet serverer en lækker, amerikansk-inspireret ret. Book bord her

 

Foto: Lærke Posselt.

Datoer

3. dec 2024, 15:30 til 16:30

Praktisk information

OBS: Foredraget er en lidt kortere version af det foredrag som afholdes kl. 17.00-18.30 samme dag.

 

  • Pris: 200,- + entré til museet.
    • Årskortholdere skal også købe billet til arrangementet men har fri entré til museet - i mange tilfælde for både kortholder og for en ledsager. Køb årskort her eller ved ankomst til museet.
  • Vi anbefaler at du booker bord på forhånd, hvis du planlægger at spise I Brasserie Kunsten i forbindelse med arrangementet.
  • Arrangementet foregår i forhallen
  • Find praktiske informationer om museet inkl. information om tilgængelighed her.
  • Billetkøb refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Gør dit besøg til en helhedsoplelvelse og nyd et lækkert måltid i Brasserie Kunsten. Lad køkkenet tage sig af alt det praktiske, så skal du bare koncentrere dig om at nyde et godt måltid i selskab med venner eller familie.

Arrangementet er støttet af