Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Teater på amfiscenen: Scapins rævestreger

Denne sommer kan du få en helt ekstraordinær og skæv teateroplevelse. Det sker, når Aalborg Teater i samarbejde med Teatret Slotsgården og Kunsten præsenterer sommerteater på Kunstens smukke amfiscene.

Teatret Slotsgården har siden 2012 underholdt det fynske teaterpublikum med overraskende og populære fortolkninger af Molières komedier på Odense Slot. Nu får du mulighed for at få en anderledes og seværdig teateroplevelse på Kunsten, når Molières skøre komedie Scapins rævestreger fortolkes af Teatret Slotsgårdens ensemble. 

 

Om forestillingen

På den sikre side af det store, stærke hegn bor de oppustede, rigmænd, deres ung-smarte sønner og deres underbetalte, udsultede tjenere. En af tjenerne hedder Scapin, og han er uendelig træt af det lille, hønsede landsbysamfunds selvoptagethed og blindhed over for verden uden for reservatet. Scapin har en bedragerisk natur og et brændende ønske om at få hans herre Hr. Géronte ned med nakken. Da de unge forelskede sønner Ottavio & Leander bliver bremset af deres fædre Hr. Argante og Hr. Géronte i at gifte sig med deres elskede Giacinta & Zerbinetta, stiller Scapin sig til rådighed og kaster sig selv ind i et højt spil for at redde kærligheden og gøre oprør mod de privilegerede, nærrige fædre. Men det går ikke som Scapin forventer, og i komplotforsøget trækker han den anden frygtsomme tjener Sylvestro med ind i problemerne. Kan Scapin hjælpe de unge elskendes kærlighed frem i verden og gøre oprør mod patriarkatet? De kan ikke vide Dem sikker!

Scapin har en lille filosofi om, at teatret ikke er så forskelligt fra livet. Han betragter hver dag som en lille forestilling og hvert øjeblik i et menneskeliv som en scene. Og han er ikke bange for at spille sin rolle…

 

 

Mad fra Café Aalto

Nyd din mad i aftensolen med Café Aalto, når du tager afsted for at se sommerteater på amfiscenen. Der er forskellige muligheder til de enkelte forestillinger:

 

  • Til forestillingen den 25/7 kan du købe mad i forbindelse med Kunsten Summer Lounge, der også afholdes denne dag.
  • Til forestillingerne den 26/7 og 27/7 skal du købe en tapas-billet i forsalg via vores webshop, hvis du ønsker at spise inden forestillingen. Der er adgang til parken fra kl. 18, hvor baren åbner, og hvor du også kan hente din tapasanretning.

  • TIl forestillingerne den 28/7 og 29/7 kan du spise i Café Aalto som normalt. Vi anbefaler, at du booker bord, inden du tager afsted. Klik her for at reservere →

 

 

Billetkøb

 

Regnvejrspolitik

Trods regn i løbet af spilledagen aflyses der som udgangspunkt aldrig på forhånd. Ved vedvarende regn i løbet af forestillingen sættes forestillingen på pause. Regner det stadig efter 30 minutter, aflyses forestillingen og billetter byttes til en anden spilledag. Er mere end halvdelen af forestillingen gennemspillet inden afbrydelse, refunderes billetten ikke, man er dog velkommen til at modtage en billet til en anden spilledag. Er mindre end halvdelen af forestillingen gennemspillet er det muligt at få sin billet refunderet. Regner det ved forestillingens start, ventes der maksimalt 30 minutter. Regner det stadig efter 30 minutter, aflyses forestillingen.  Vi håber på vejrgudernes opbakning!
 

Datoer

25. jul 2018, 17:00 til 18:30
26. jul 2018, 19:30 til 21:00
27. jul 2018, 19:30 til 21:00
28. jul 2018, 14:00 til 15:30
29. jul 2018, 14:00 til 15:30