Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Vin & Viden: På kanten af arbejdsmarkedet

8. okt 2024, 17:00 til 19:00

Nyd et glas vin, imens du bliver klogere på verden og den nyeste forskning. Denne aften skal du høre om et ekskluderende dansk arbejdsmarked. Og om dets magt til at give og fratage mennesker værdi.

Arbejdsløs og værdiløs

Når vi bliver arbejdsløse, mister vi generelt mere end vores job. Vi mister også anseelse – og muligvis også identitet. I oplægget vil lektor og ph.d., Sabina Pultz, diskutere, hvordan vores værdi på arbejdsmarkedet hænger sammen med oplevelsen af værd som menneske i både en dansk og international kontekst.

 

Ekskluderet fra arbejdsmarkedet

Det går godt på det danske arbejdsmarked med høj beskæftigelse og lav ledighed. Det er dog ikke alle, der nyder godt af højkonjunkturen.

 

Udsatte grupper – som for eksempel unge med diagnoser og personer med handicap – har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet og oplever at blive diskrimineret. I oplægget vil Thomas Bredgaard, professor på Center for Arbejdsmarkedsforskning, præsentere spændende resultater fra sin forskning om inklusion og eksklusion på arbejdsmarkedet. Og så vil han diskutere, hvordan vi kan skabe et mere rummeligt arbejdsmarked.

 

Oplægsholdere

 

Sabina Pultz er lektor og ph.d. ved Roskilde Universitet og medlem af Det unge akademi. I et krydsfelt mellem psykologi og politik forsker hun i arbejdsløse og andre marginaliserede grupper på arbejdsmarkedet. Foto: Lars Svankjær. 

 

 

 

Thomas Bredgaard er professor på Center for Arbejdsmarkedsforskning og leder af Forskningscenter for Handicap og Beskæftigelse ved Aalborg Universitet. Han forsker blandt andet i virksomhedernes sociale ansvar, det rummelige arbejdsmarked, inklusion og eksklusion af udsatte grupper, handicap og beskæftigelse. 

Vin & Viden er arrangeret i samarbejde med

 

 

Datoer

8. okt 2024, 17:00 til 19:00

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Årskortholdere har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Køb et glas vin til en særligt reduceret 'Vin & Viden' pris online i forbindelse med pladsreservationen eller i Brasserie Kunsten på dagen. Vælg mellem rød, hvid eller rosé når du ankommer.
  • Øvrige snacks og drikkevarer kan købes i Brasseriet og må gerne medbringes i auditoriet.
  • Vær venligst opmærksom på, at din pladsreservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter frafalder din reservation og pladsen kan give til anden side.
  • Pladsreservationer og køb af vin refunderes kun ved aflysning fra Kunstens side.

 

Nye billetbetingelser for 'Vin & Viden':

Vin er fremover ikke automatisk inkluderet i din plads til Vin & Viden. Det kan i stedet købes til en særligt reduceret 'Vin & Viden'-pris. Det kan ske online i forbindelse med pladsreservationen eller i Brasserie Kunsten, når du ankommer.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Gør dit besøg til en helhedsoplelvelse og nyd et lækkert måltid i Brasserie Kunsten. Lad køkkenet tage sig af alt det praktiske, så skal du bare koncentrere dig om at nyde et godt måltid i selskab med venner eller familie.

Arrangementet er støttet af