Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kreativitarium: Workshop med kunstner - 1,5 time

– Anbefales til dig, der allerede har haft din børnegruppe/klasse med på museet. Vi anbefaler dette tilbud til børnehavens ældste børn, samt 0. - 2. klasser.

I løbet af året udbyder Kunsten tilbud målrettet børnehavebørn og indskolingsklasser, hvor der er mulighed for at snakke om kunst, eksperimentere med materialer og bruge fantasien sammen med en Kunstens kunstformidlere.

 

Vores workshops tager afsæt i de aktuelle udstillinger, der er både er mulighed for at snakke om kunst, eksperimentere med materialer og bruge fantasien sammen med en af Kunstens kunstformidlere og en kunstner. Kunst byder på store oplevelser og opdagelser, hvor alle kan være med - både i dialogerne og i de kreative eksperimenter, hvor fantasien og skaberglæden er drivkraften. I denne workshop har vi fokus på aftryk, overflader, lyd og masser af papir.

 

Tidspunkt: Onsdage kl. 09:00 Starttidspunktet kan flyttes efter aftale med museets booker (se bookingformular nedenfor for ledige tider).

Varighed: ca. 90 minutter

Pris: 750 kr.

Antal: Børnehaver 6-14 børn / 0.-2. klasse 6-28 elever. Workshops med mere end 14 deltagere, deles i to hold. 

Anbefalet alderstrin: 4-9 år

Yderligere information: Kontakt kunstpædagog Kira Sawman på ksan@kunsten.dk

 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for lærere og pædagoger her, så sender vi dig information om vores kommende aktiviteter og tilbud.

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.