Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Forside

Lej lokaler på Kunsten

Når du skal holde et kundemøde eller personalemøde, et socialt eller kulturelt arrangement eller en konference, kan du gøre oplevelsen endnu større ved at holde det på Kunsten. Vi tilbyder lokaler i forskellige størrelser og til forskellige formål i helt særlige omgivelser, som ikke findes andre steder.

Valget af omgivelser til dit møde eller arrangement har stor betydning – både på den ønskede atmosfære under arrangementet og på udfaldet. Det er især vigtigt at vælge rammer, der fremmer effektiv kommunikation og giver plads til nærvær og udvikling, så målet med arrangementet mødes. Når du holder dit arrangement på Kunsten, kan du trygt regne med, at deltagerne får ”det ekstra” og går hjem med ny inspiration.

 

Mødeoplevelser i særklasse

Det første, man som møde- eller arrangement-deltager vil lægge mærke til på Kunsten, er museets arkitektur, som er skabt af den verdensberømte arkitekt, Alvar Aalto. Arkitekturen gennemstrømmer hele museet – også møde- og konferencelokalerne. Samtlige lokaler er smagfuldt indrettet med Alvar Aalto lamper og klassiske designobjekter, som er kendt af de fleste. Salene er prydet med kunstværker på vægge og gulv, som deltagerne ikke kan undgå at lægge mærke til, og fra flere af lokalerne er der kig til vores smukke, udendørs skulpturpark, som er en oplevelse i sig selv. I pauserne er deltagerne velkomne til at gå på opdagelse i vores udstillinger og trække frisk luft i parken.

 

AV-faciliteter til ethvert behov

På Kunsten er de tekniske faciliteter inkl. AV-udstyret selvfølgelig i orden. Men vi slår os ikke op på at være ’state of the art’. Vi har det, der opfylder behovet i form af nye skærme, Wi-fi, lyd og lys, og der er teknisk hjælp på sidelinjen, hvis du har brug for det. Vores fokus er altid, at du og dine møde- eller arrangement-deltagere skal opleve en enestående atmosfære med plads til kreative tanker og innovation.

 

Mad, der fuldender oplevelsen

Brasserie Kunstens kreative, uddannede konditor og kokke står klar med frisklavet mad og et godt udvalg af kolde og varme drikkevarer til alle typer arrangementer. Vi tilbyder mødeforplejning til hele dagen inkl. morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe med konditorkage samt middag. Se de forskellige muligheder for forplejning her, og bestil dem direkte hos Brasserie Kunsten. Brasseriet tager også imod specialbestillinger, hvis dette ønskes.

 

Rabatter på lokaleleje og forplejning

Er du medlem af Kunsten Business, kan du se frem til fordelagtige priser på leje af lokaler på Kunsten og 10 % rabat på forplejningen. Læs mere om vores erhvervspakker, inkl. Kunsten Business Community og Kunsten Business Executive.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid kontakte os og få mere information om de forskellige muligheder på booking@kunsten.dk.

Send os en forespørgsel

:
:
personer
Klik her for priser på mødeforplejning (åbner i et nyt vindue).

Andre lokaler, Kunstlab og udstillingssale udlejes kun efter særlig aftale
Kontakt venligst Karen Bering på tlf. 31 99 41 62 for at høre nærmere.

 

Private arrangementer
Kontakt venligst Brasserie Kunsten.
Bemærk! Vi afholder ikke konfirmationsfester.