Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kom til Kunsten Lounge - året rundt

19. aug 2020, 15:04

Det succesfulde koncept, Kunsten Summer Lounge, fortsætter hver onsdag i september og herefter den første onsdag i hver måned

Du forbinder sikkert Kunstens lounge-koncept med sol og kolde drikke, men for eftertiden hører det også sammen med sweatere og sne.

 

Efter planen skulle sidste lounge i denne omgang være 26. august, men Kunsten har besluttet sig for at forlænge Kunsten Summer Lounge med de fem onsdage i september. Herefter glider konceptet over i blot at hedde Kunsten Lounge, som afholdes den første onsdag i hver måned. 
 

Levende hus
Programmet vil traditionen tro favne bredt, og i løbet af efteråret vil der være talks med forfatter Madame Nielsen, standup'er Geo, tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen og rapperen Nikoline. Der vil ud over talks og musik være forskellige kunstneriske indslag med spændende samtidskunstnere.

 

– Jeg er glad og taknemmelig for, at vi med fondes hjælp og de mange gæsters opbakning nu kan samle folk til lounge året rundt. Kunsten er et levende, hyggeligt hus og et arkitektonisk mesterværk, hvor mange forskellige mennesker kan søge inspiration, stof til eftertanke og kulturelle oplevelser, siger Lasse Andersson, direktør på Kunsten.

 

Programmet offentliggøres løbende på kunsten.dk/lounge samt i nyhedsbreve og på sociale medier.

 

Kunsten Lounge er støttet af Ny Carlsbergfondet, Augustinus Fonden, Aalborg Kommunes Kulturpulje, Louis Hansen Fonden og Kulturministeriet.