Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kunsten styrker partnerskaber med erhvervslivet og dyrker idealisterne

3. feb 2021, 15:56

Hun fik alt til at fungere, da hun var projektleder på Barack Obamas besøg i Musikkens Hus. Samme sted har hun opbygget en stærk og synlig erhvervsafdeling med en betydelig indtægt. Karen Bering har fået nyt job og tiltræder den 1/4 som partnerskabschef på Kunsten Museum of Modern Art Aalborg.

Kunsten har taget nye skridt i det danske museumslandskab. Først i partnerskab med Utzon Center og senest med Louisiana Museum of Modern Art. Ambitionsniveauet er højt og nu er tiden inde til at skabe stærke partnerskaber med erhvervslivet. Kunsten har derfor oprettet en ny stilling som partnerskabschef, der skal løfte Kunstens værdiskabelse i samarbejde med lokale, nationale og internationale virksomheder samt privatpersoner med mulighederne og passionen for at støtte op om Kunsten.


Karen Bering får som partnerskabschef ansvar for det kommercielle område, der består af Kunstens erhvervspartnerskaber, publikumsklub, webshop/butik, café samt billetsalg.

 

”Karen Bering er den partnerskabschef jeg har drømt om. Hun forstår Nordjylland og hun har et nationalt og internationalt udsyn, der matcher den ambition, jeg har for Kunstens partnerskaber. Hun ved at værdiskabelse skal fungere gensidigt, og hun ser løsninger og koncepter, der kan løfte Kunsten til et nyt niveau og sikrer at vores partnere får del i de fantastiske muligheder som Alvar Aaltos smukke og enestående museum rummer. Vi glæder os over, at vi nu kan fokusere endnu mere på samarbejdet med det omgivende samfund” siger direktør Lasse Andersson.

 

Karen Bering har i 3 år fra 2016-2020 skabt partnerskaber og oplevelser med erhvervslivet i Musikkens Hus og opbyggede en erhvervsafdeling fra bunden. Før det har hun opbygget seerklubben ClubNord på TV2 Nord samt været salgs- og eventmanager på Helnan Hotels Danmark.

 

”Det er et drømmejob for mig at arbejde for en af de væsentligste kulturinstitutioner i Danmark. Jeg har stor erfaring med at skabe kommercielle relationer med virksomheder, der ønsker at forkæle og udfordre kunder og forretningsforbindelser. Kunsten kan sagtens gå ud med store armbevægelser og favne mange flere slags gæster, end vi gør i dag.” siger Karen Bering.