Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Rejs på vinterferie med Kunsten

9. feb 2022, 09:14

Det er endelig tid til at støve rullekufferten af og finde din bedste solhat eller skibrille. Kunsten inviterer hele familien på en slags all inclusive-vinterferie med masser af kreative aktiviteter for alle.

Mange af os har under corona savnet at rejse på eventyr ude i verden.
Derfor inviterer Kunsten hele familien på eventyr, opdagelsesrejse og skattejagt til fjerne egne i uge 7 og 8.
Temaet for vinterferien er rejser, hvor hele familien kan komme på opdagelsesrejse med kunstner Pia Arke og kreere deres eget landkort i Kunst-Lab. Landkortet kan rumme dufte, udklip, kropstryk, tråd og tegnestreger.

 

- Man kan skabe et landkort ved hjælp af minder og derigennem udforske et sted, hvor man føler sig hjemme. Men kortet kan også være over et nyt sted, som udspringer af fri fantasi. Til sidst sætter vi alle landkortene sammen til en stor fællescollage. Inspirationen er fra den aktuelle udstilling Pia Arke - Drøm og fortrængning, hvor kunstneren viser sin verden og historie gennem collager af landskaber, kroppen, familiefotos og gamle landkort, siger Peter Juul, leder af Kunsten Kreativitarium, og fortsætter:

 

- Børns fantasi er fantastisk, og vi glæder os til sammen med dem at komme uventede steder hen. Jeg er sikker på, at rejsetemaet og vores aktuelle udstillinger giver familierne en masse inspiration og oplevelser sammen i vinterferien.

 

Rejsetemaet kommer også til udtryk gennem film for de mindste i auditoriet, ture gennem museet med en kunstkuffert fuld af aktiviteter, skattejagt og fordybelse i kunstværker, design og arkitektur, der åbner nye verdener.

Børn og unge under 18 år har altid gratis entré på Kunsten.


Kunsten har vinterferieaktiviteter hver dag fra 14.-27. februar 2022. Museet er åbent om mandagen i uge 7 og 8. Alle dage fra klokken 10-17, onsdag fra 10-21.