Vi starter 2026 med manér – og du er inviteret. Udbring en fælles skål for et nyt år med masser af gode kunstoplevelser i vente og smag også på vinterens menukort.
Som årskortholder kan du og dine gæster nyde et gratis glas bobler (eller et alkoholfrit alternativ), når I bestiller minimum tre af Brasseriets små gastronomiske kunstværker. Det eneste du skal gøre er at skrive “BOBLER” i kommentarfeltet, når du booker bord.
I januar byder vintermenuen igen på det bedste fra sæsonen: Friske, sprøde og smagfulde serveringer, både gamle favoritter og helt nye kreationer. Her vælger du frit mellem fisk, grønt og kød – og sammensætter din egen menu af små retter, der både overrasker og forkæler.
Tag gerne en madglad ven med under armen, læn jer tilbage i den smukke Aalto-arkitektur og smag jer ind i det nye år. Brasseriets kokke og tjenere deler gerne fortællinger om retterne – og hører altid din feedback.
- Du deltager ved at booke bord og skrive "BOBLER" i kommentarfeltet, når du gennemfører din booking.
- Har du mere end én gæst med? Husk at man ikke skal betale entré til museet, hvis man blot skal besøge Brasserie Kunsten (men vi håber selvfølgelig altid, at I har lyst til at besøge udstillingerne, når I er her).
- Du og dine gæster får et gratis glas bobler (eller et alkoholfrit alternativ), når I hver bestiller minimum tre af de små retter.
- Årskortholdere får som altid 10% rabat i Brassserie Kunsten for kortholder og én ledsager.
Serveres tirsdag-fredag fra kl. 11.30–15.00 samt onsdag og torsdag aften fra kl. 16.30–20.00. Tre Kunstværker svare til et fuldt måltid.
”Dåse Tun” 90,-
Frisk tun – citrus – kimchi – vilde urter
Goya 2.0 90,-
Let røgede håndpillede rejer – Kål – Æble – Pani puri
Nordisk laks 90,-
Flamberet laks – Rødbede -Grapefrugt – urter
Sprød Frilandsgris fra Rosenbeck 90,-
Frilandsgris – Pære i solbær – Løgcreme – Sauce – Poppede svær – urter
Hvid fisk fra kyst 90,-
Bagt hvid fisk – Variation af rødder – muslingesauce – Agurk – Grøn olie – sprødt
Blomkål 90,-
Ovnbagt blomkål – brunet smør med soya og mandler – blomkålscreme – sprød tapioka – urter