Gå til hovedindhold
Billede
Foto: Diana Aud

Foto: Diana Aud

Kalender
Nytårskur for årskortholdere
Image
Calender

7. jan 2026 16:30 til 20:30

8. jan 2026 16:30 til 20:30

Image
Info
Kun for årskortholdere

Vi starter 2026 med manér – og du er inviteret. Udbring en fælles skål for et nyt år med masser af gode kunstoplevelser i vente og smag også på vinterens menukort.


Som årskortholder kan du og dine gæster nyde et gratis glas bobler (eller et alkoholfrit alternativ), når I bestiller minimum tre af Brasseriets små gastronomiske kunstværker. Det eneste du skal gøre er at skrive “BOBLER” i kommentarfeltet, når du booker bord.

I januar byder vintermenuen igen på det bedste fra sæsonen: Friske, sprøde og smagfulde serveringer, både gamle favoritter og helt nye kreationer. Her vælger du frit mellem fisk, grønt og kød – og sammensætter din egen menu af små retter, der både overrasker og forkæler.

Tag gerne en madglad ven med under armen, læn jer tilbage i den smukke Aalto-arkitektur og smag jer ind i det nye år. Brasseriets kokke og tjenere deler gerne fortællinger om retterne – og hører altid din feedback.

Billede
Foto: Diana Aud

Foto: Diana Aud

Praktiske informationer
  • Du deltager ved at booke bord og skrive "BOBLER" i kommentarfeltet, når du gennemfører din booking.
     
  • Har du mere end én gæst med? Husk at man ikke skal betale entré til museet, hvis man blot skal besøge Brasserie Kunsten (men vi håber selvfølgelig altid, at I har lyst til at besøge udstillingerne, når I er her).
     
  • Du og dine gæster får et gratis glas bobler (eller et alkoholfrit alternativ), når I hver bestiller minimum tre af de små retter.
     
  • Årskortholdere får som altid 10% rabat i Brassserie Kunsten for kortholder og én ledsager.
Smugkig på vintermenuens kunstværker

Serveres tirsdag-fredag fra kl. 11.30–15.00 samt onsdag og torsdag aften fra kl. 16.30–20.00. Tre Kunstværker svare til et fuldt måltid.

”Dåse Tun” 90,-
Frisk tun – citrus – kimchi – vilde urter 

Goya 2.0 90,-
Let røgede håndpillede rejer – Kål – Æble –  Pani puri

Nordisk laks 90,-
Flamberet laks – Rødbede -Grapefrugt – urter

Sprød Frilandsgris fra Rosenbeck 90,-
Frilandsgris – Pære i solbær – Løgcreme – Sauce – Poppede svær – urter 

Hvid fisk fra kyst 90,-
Bagt hvid fisk – Variation af rødder – muslingesauce – Agurk – Grøn olie –  sprødt

Blomkål 90,-
Ovnbagt blomkål – brunet smør med soya og mandler – blomkålscreme – sprød tapioka – urter

Billede
Kaffe Vinter

Foto: Diana Aud