Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Bag om udstillingen: Kunsten Retro – Samlingen som i ’72

I vores 'Bag om udstillingen'-serie får du både en introduktion til en aktuel udstilling og et unikt indblik i det bagvedliggende arbejde med at producere udstillingen. I løbet af 1,5 time bliver du guidet gennem udstillingen af formidlingschef Peter Juul, som også tager dig med behind the scenes. Her møder vi enten kuratorer, tekniske medarbejdere eller eksperter, der alle er uundværlige, når Kunsten laver udstillinger.

Når den gamle samling skal vises og samtidig bevares.

 

Sammen med formidlingschef Peter Juul, vil du blive guidet rundt i museets nye samlingsudstilling. Som en del af museets 50-års jubilæum er den en flot præsentation af de allerbedste værker fra museets historie. Den favner favoritterne og nyere, mere ukendte værker, som udstilles ud fra de principper der lå til grund for den allerførste udstilling her på museet. Udstillingen bliver på den måde en slags tidsrejse tilbage til 1972.

 

Nede under jorden - i museets magasin - møder vi Niels Fabæk fra museets tekniske team. Hør hvordan værker håndteres, når museets samling skal bevares til evig tid, og samtidig skal vises for museets gæster i udstillingsrum.

 

Undervejs besøger vi museets kontorer, hvor museumsinspektør og kurator på udstillingen, Caroline Nymark Zachariassen, vil vise bl.a. fysiske udstillingsmodeller, materialeprøver og herudover fortælle om, hvilke svære valg, der skal tages, når der skal laves en udstilling ud fra museets samling med 4000 værker.

 

Klik her for at se efterårets 'Bag om udstillingen'-arrangementer.

Datoer

17. nov 2022, 17:00 til 18:30

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Din pladsreservation er gyldig indtil 15 min. før arrangementets start. Herefter forbeholder vi os retten til at videregive pladsen til anden side.
  • Vi mødes kl. 17.00 i forhallen ved siden af informationen.

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af