Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Bag om udstillingen: OFFSPRING – Pierre Huyghe

I vores Bag om udstillingen-serie får du både en introduktion til en aktuel udstilling og et unikt indblik i det bagvedliggende arbejde med at producere udstillingen.

Bier, vanddyr og røg.  OFFSPRING – Pierre Huyghe.

 

Sammen med formidlingschef Peter Juul, vil du blive guidet rundt i den aktuelle udstilling med den franske konceptkunstner Pierre Huyghe. Hans udstilling indeholder kun 6 værker, der så til gengæld påvirker hinanden indbyrdes som en installationen og bliver en samlet kunstnerisk oplevelse. Hør, hvordan det hænger sammen.

 

Mød også museets nye kunstfaglige chef Claire Gould, der vil give et indblik i, hvor komplekst det som kurator er at lave en udstilling med en udenlandsk nulevende kunstner, der bl.a. arbejder med røg, levende dyr og mennesker som en del af udstillingen.

 

Mød også Kunstens håndværker Niels Fabæk, der har været med til at bygge udstillingen op og montere de særlige værker. Det er også Niels, der i dagligdagen er med til at passe den bistade og de vanddyr, der er en del af værkerne i udstillingen. Hvordan gør man det, så både kunstneren og dyrene er tilfredse?

Datoer

2. jun 2022, 17:00 til 18:30

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Vi mødes kl. 17.00 i forhallen ved siden af informationen.

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små børn, rabat i Butk Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af