Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Bag om udstillingen: Pierre Huyghe

I vores 'Bag om udstillingen'-serie får du både en introduktion til en aktuel udstilling og et unikt indblik i det bagvedliggende arbejde med at producere udstillingen. I løbet af 1,5 time bliver du guidet gennem udstillingen af formidlingschef Peter Juul, som også tager dig med behind the scenes. Her møder vi enten kuratorer, tekniske medarbejdere eller eksperter, der alle er uundværlige, når Kunsten laver udstillinger.

At arbejde med levende væsner.

 

Sammen med formidlingschef Peter Juul, vil du blive guidet rundt i den aktuelle udstilling med den franske konceptkunstner Pierre Huyghe. Han udstiller for første gang i Danmark, og udstillingen indeholder 6 værker, der kontinuerligt påvirker og påvirkes af gæsterne og det øvrige miljø omkring dem, der blandt andet inkluderer bier, performere og fisk.

 

Mød museets udstillingskoordinator Signe Mark, der giver et indblik i, hvor komplekst det er at lave en udstilling med en udenlandsk nulevende kunstner, og med en udstilling, der er levende i hele udstillingsperioden med fx fodring af levende dyr og mennesker, der performer.


Mød også den lokale biavler Poul, der har haft ansvaret for at etablere den levende bistade, der er placeret på en skulptur i udstillingen. Poul tjekker løbende op på biernes tilstand og kubens skulpturelle form, og dette sker i tæt samarbejde med kunstneren selv. Hvordan gør man både bier og kunstner tilfredse?

 

Klik her for at læse mere om udstillingen med Pierre Huyghe her.

 

Klik her for at se efterårets 'Bag om udstillingen'-arrangementer.

Datoer

29. sep 2022, 17:00 til 18:30

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Din pladsreservation er gyldig indtil 15 min. før arrangementets start. Herefter forbeholder vi os retten til at videregive pladsen til anden side.
  • Vi mødes kl. 17.00 i forhallen ved siden af informationen.

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små børn, rabat i Butk Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af