Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Ditlev Tamm – professor i høje hæle

16. nov 2022, 17:00 til 18:30

Kan man være respekteret juraprofessor og forfatter, konservativ og crossdresser på samme tid? Ingen problem.

De reserverede pladser er udsolgt. Vi kan derfor ikke garantere en plads, hvis du ikke allerede har en reservation. Der vil blive frigjort pladser umiddelbart inden arrangementets start, hvis reserverede pladser ikke indløses.

 

Egentlig var det en livskrise, der engang i 00’erne fik Ditlev Tamm til at gå ind i en skobutik på Kongens Nytorv og komme ud med et par velourbetrukne støvletter. Det – for en konservativ, midaldrende herre – utraditionelle valg af skotøj blev blot begyndelsen til et nyt, gladere og mere frit liv. Et liv, hvor juraprofessoren klædte sig i præcis det tøj, som han kunne lide – uden skelen til, hvorvidt det var fra dame- eller herretøjsafdelingen.


Siden er Ditlev Tamm blevet et forbillede i vores tid, hvor vi tager et opgør med stereotype opfattelser af køn.  Men én af Tamms pointer er, at crossdressing ikke er et moderne fænomen. Det er noget, der har eksisteret i århundreder. I bogen ”Skabt som mand & kvinde" deler han en række underholdende og eftertænksomme betragtninger om frit at iklæde sig det andet køns tøj og koder.


Samtidig er juraprofessoren tilhænger af borgerlige dyder som ordentlighed og respekt for den ramme, man indtræder i.
 
Glæd dig til en aften, hvor vi sammen med Ditlev Tamm giver fordomme og stereotyper en åndelig rusketur.

 

Foto: Gyldendal/Simon Klein Knudsen, 2018

Datoer

16. nov 2022, 17:00 til 18:30

Praktisk information

De reserverede pladser er udsolgt. Vi kan derfor ikke garantere en plads, hvis du ikke allerede har en reservation. Der vil blive frigjort pladser umiddelbart inden arrangementets start, hvis reserverede pladser ikke indløses.

 

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Vær venligst opmærksom på, at din reservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter tillader vi os at frigive din reservation. Reservationsgeyret bliver ikke refunderet eller ombyttet.
  • Arrangementet foregår i Auditoriet.
  • Døren til auditoriet åbner kl. 16.30.
  • Øvrige snacks og drikkevarer kan købes i Brasseriet og må gerne medbringes i auditoriet.

En ekstra bid af kunsten

En ekstra bid af kunsten

Butik Kunsten og Brasserie Kunsten kan besøges uden at betale entré – og tirsdag-torsdag indtil kl. 21
Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små børn, rabat i Butk Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af