Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Fælles om værket – en kunst-samtaleklub

Har du tænkt over, hvor forskelligt vi oplever det samme kunstværk, og kan du lide at tale med andre om de tanker, kunsten sætter i gang? Kom og vær med i en hyggelig kunst-samtaleklub, hvor en af vores kunstformidlere er vært for en uformel samtale om kunst.

Fælles om værket er en række aftener, hvor vi i fællesskab går på opdagelse i et kunstværk:

 

Hvad ser du? Hvilken stemning er der? Hvad minder det dig om? Hvad tror du, at kunstneren vil fortælle os eller spørge om?

 

Vi lytter nysgerrigt til hinandens betragtninger og overvejelser, og kommer garanteret alle til at lægge mærke til noget nyt i værkerne i løbet af samtalen.

 

Vores kunstformidler, Rikke, udvælger hver gang ét eller flere kunstværker, som vi skal tale om. Det kræver absolut ingen forhåndsviden for at være med, men blot nysgerrighed og lyst til at snakke med andre.

 

Vi garanterer en række hyggelige aftener med fællesskab og stof til eftertanke.

 

Hør bare hvad en tidligere deltager har at sige:

 

Forløbet med Rikke er intet mindre end fantastisk. Hun rummer holdets meget forskellige deltagere på en inkluderende, anerkendende og undersøgende måde, som højner oplevelsen og refleksionen over kunsten vi præsenteres for.

 

Kunsten bliver levendegjort på en helt anden måde, end når jeg selv oplever den. Personligt har jeg ikke færdigheder indenfor kunst, men synes den er blevet mere relevant, levende og interessant.

Praktisk information

  • Pris: 280 kr. for alle fire gange.
  • Udover billet til arrangementet, skal du også købe entré til museet. Årskortholdere har fri entré til museet for kortholder selv og en ledsager, men skal stadig købe billet til arrangementet.
  • Vi starter hver gang med at mødes i forhallen.
  • Alle kan deltage uanset alder og forhåndsviden om kunst.
  • Du kan sagtens deltage i klubben, selvom enkelte kursusgange er overstået. Vi justerer prisen ned med 70 kr. pr. overstået dato.
  • Bemærk at billetkøb kun refunderes ved aflysning.

Datoer

5. mar 2024, 17:30 til 19:00
2. apr 2024, 17:30 til 19:00
7. maj 2024, 17:30 til 19:00
4. jun 2024, 17:30 til 19:00

Kategorier

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Arrangementet er støttet af