Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Foredrag: Olsen-Banden bag kulisserne

Nordjyllands Kunstmuseum åbnede i 1972 – midt i storhedstiden for filmene om Olsen-Banden. Denne aften går vi helt retro, og du kan sammen med Per Kuskner dykke ned i de tre bandemedlemmers eksistens - foran og bag kameraet, på godt og ondt.

Foredraget om Olsen-Banden tager udgangspunkt i Per Kuskners bog “Min tid i gule sokker” (2013), som er udarbejdet i samarbejde med skuespiller Morten Grunwald. Her har Morten Grunwald fortalt åbent om de mange oplevelser, han havde som Benny igennem de 14 film.


Få et indblik i, hvem de tre Olsen-Banden-medlemmer var som mennesker, når de ikke optrådte som de tre markante og skøre personer, som alle danskerne holdt så meget af. Var livet så såre simpelt, som det blev udgivet i Olsen-Banden?


Per Kuskner er en blændende formidler. Han sørger for, at foredraget også bliver visuelt spændende, da han hiver gamle billeder og videoer frem fra gemmerne. Nogle af dem har du med garanti set før, og andre billeder har været forbeholdt de få.


Besøg i samme anledning udstillingen Kunsten retro, der er en kopi af udstillingsarkitekturen fra åbningsåret 1972, og hvor du kan opleve de mest markante værker fra Kunstens store samling af værker fra de seneste 100 år.

Datoer

14. dec 2022, 17:00 til 18:30

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Vær venligst opmærksom på, at din reservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter tillader vi os at frigive din reservation. Reservationsgeyret bliver ikke refunderet eller ombyttet.
  • Arrangementet foregår i Auditoriet.
  • Døren til auditoriet åbner kl. 16.30.
  • Øvrige snacks og drikkevarer kan købes i Brasseriet og må gerne medbringes i auditoriet.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små børn, rabat i Butk Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af