Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Guidet tur: 'John Kørner – CRAZY AWAKE' | UDSOLGT

Kom helt tæt på John Kørners mange 'problemer' i udstillingen 'CRAZY AWAKE'. Vores dygtige kunstguide, Marianne Trenskow giver dig historierne bag på en guidet tur i Kørners univers.

I den netop åbnede soloudstilling med John Kørner præsenteres du for ikoniske malerier og helt nye, eksperimenterende og farverige 'problemer'. Udstillingen er den første solopræsentation på et kunstmuseum i syv år af den danske samtidskunstner John Kørner (f. 1967). Her kan du opleve ikoniske værker fra Kunstens samling, der møder helt nye malerier, skulpturer og installationer fra Kørners hånd skabt særligt til udstillingen.

 

Kørner arbejder med ’problemer’ som et gennemgående tema i sin kunst. Det er også hovedtemaet i denne udstilling, hvor værkerne retter vores opmærksomhed mod dybt aktuelle samfundsproblemer, som både børn og voksne inviteres til at forholde sig til.

 

Undervejs på turen går vi i dialog med hinanden og med kunsten – måske får du et helt nyt blik på værkerne, dig selv og verden omkring dig  – om du har set dem før eller om det er første gang du træder ind i 'CRAZY AWAKE', skal du nok tage noget nyt med dig

 

Fuldend din aften med et besøg i Brasserie Kunsten. Book bord her.
 

Om John Kørner

John Kørner (f. Aarhus 1967) er en dansk billedkunstner, der arbejder inden for en bred vifte af medier; malerier, keramik, installationer, video-, glas-, teater- og bogproduktioner. I sit arbejde favner han samfundsaktuelle problemer som forbrugerisme, klimaændringer, krigsførelse og menneskelige relationer. 
 
Kørner studerede på Det Kongelige Danske Kunstakademi, København (1992-1998) og er repræsenteret af Galleri Bo Bjerggaard, samt Victoria Miro Gallery, London og Keteleer Gallery, Antwerpen. Han har udstillet i solo- og gruppeudstillinger verden over. Hans værker indgår i Kunstens samling og i andre store danske samlinger som Statens Museum for Kunst, HEART – Herning Museum for Samtidskunst, ARKEN, ARoS og i udlandet på Center National des Arts Plastiques (CNAP), French National Art Collection, EMMA Espoo Museum of Modern Art Saastamoinen Foundation, Finland, Rubell Family Collection, Miami, i London, Saatchi Collection, London, Wilfreid Cooreman Collection, Belgien og Moderna Museet, Stockholm.

 

Billede i top: John Kørner, 27 Problems (2005). 180 cm x 240 cm, akryl på lærred. Kunsten Museum of Modern Art Aalborg.

Datoer

11. jun 2024, 17:00 til 17:45

Praktisk information

  • Varighed: Ca. 50 min.
  • Pris: 50,- pr. person. + Entré til museet
    • Udover billet skal du også købe entré til museet.
    • Med årskort har du fri entré til museet, men skal stadig købe billet til arrangementet. Køb dit årskort her eller ved ankomst til museet, og få masser af andre fordele med i købet.
  • Vi anbefaler at du booker bord på forhånd, hvis du planlægger at spise i Brasserie Kunsten i forbindelse med arrangementet.
  • Billetten refunderes kun i tilfælde af aflysning.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Arrangementet er støttet af