Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Guidet tur: NEU – Polke, Kiefer & Baselitz

3. sep 2024, 19:30 til 20:15

Kom helt tæt på tre verdensberømte tyske kunstnere, der skabte et kunstnerisk nybrud efter Anden Verdenskrig. Vores dygtige kunstguide guider dig igennem Polke, Kiefer og Baselitz' mesterværker fra Louisianas samling.

Du skal opleve tre af de mest toneangivende stemmer i tysk efterkrigstidskunst. 

 

Sigmar Polke, Anselm Kiefer og Georg Baselitz' banebrydende tilgang til maleriet genvakte en interesse for tysk kunst efter Anden Verdenskrig.

 

Vores dygtige kunstguide Marianne Trenskow guider dig igennem den smukke udstilling NEU med en række af Polke, Kiefer og Baselitz’ største værker fra Louisianas samling. Og giver et indblik i en forslået tid i europæisk historie – med kunstnernes spirende håb og en tro på en lysere fremtid.

 

Undervejs på turen går vi i dialog med hinanden og med kunsten. Og måske får du et helt nyt blik på værkerne, dig selv og verden omkring dig.

 

Fuldend din aften med et besøg i Brasserie Kunsten. Book bord her.

 

Baggrund

Som det eneste museum i Danmark rummer Louisiana en solid samling af moderne og kontemporær tysk kunst. Markant er især samlingen med værker af Sigmar Polke (1941-2010), Anselm Kiefer (f. 1945) og Georg Baselitz (f. 1938), der har banet vejen for nye motiver, tilgange og materialer i maleri og skulptur. De udgør en generation af kunstnere født i 1930’erne og 1940’erne, som har udformet sit helt eget, unikke billedsprog rundet af efterkrigstiden. Med deres banebrydende bidrag til kunstens – og i særdeleshed maleriets – udvikling har de endeligt markeret genrejsningen af den tyske kunst i et internationalt perspektiv. 

Datoer

3. sep 2024, 19:30 til 20:15

Praktisk information

  • Varighed: Ca. 50 min.
  • Pris: 50,- pr. person. + entré til museet
    • Udover billet skal du også købe entré til museet.
    • Med årskort har du fri entré til museet, men skal stadig købe billet til arrangementet. Køb dit årskort her eller ved ankomst til museet, og få masser af andre fordele med i købet.
  • Vi anbefaler at du booker bord på forhånd, hvis du planlægger at spise i Brasserie Kunsten i forbindelse med arrangementet.
  • Billetten refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Gør dit besøg til en helhedsoplelvelse og nyd et lækkert måltid i Brasserie Kunsten. Lad køkkenet tage sig af alt det praktiske, så skal du bare koncentrere dig om at nyde et godt måltid i selskab med venner eller familie.

Arrangementet er støttet af