Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Julet tirsdagsbar i udstillingen - med juleværksted, glögg og godter

I år kickstarter Kunsten og Heerups herlige helårsnisser dit julehumør! Midt i en hektisk tid sænker vi tempoet og skruer op for julebelysningen, hyggen og de kunstneriske udtryk.

Henry Heerups hjem og hjerte var altid åbent for små væsner med spidse røde huer! Den lille finurlige figur - nissen - fulgte Heerup gennem hele livet og hele året rundt, men i anledning af julen sender vi en ekstra kærlig julehilsen til Heerups herlige følgesvend og til dem vi holder af. Til juleklip og -tryk midt i Kunstens store centralsal - side om side med spejlværket ”The Phoenix is Closer Than it Appears” - kan du nemlig designe, trykke og skrive julekort til dem du har kær, og få dem sendt med det samme, og så kan også du lave dine egne unikke ’til og fra’-kort til årets julegaver. Heerups herlige helårsnisser hjælper dig selvfølgelig i gang. I løbet af natten afleverer nisserne alle julekortene i postkassen, så de når frem og spreder glæde i starten af december.

 

 

Du skal også opleve Thilo Franks gyngende spejlunivers, som du aldrig har oplevet det før – iscenesat udefra med hyggelig julebelysning- og tilsat julemusik og så kan du tage på julejagt i Heerup-udstillingen og deltage i konkurrencen om fine præmier.

 

Aftenen igennem byder Brasseriets bar på vin, øl, glögg og andre julegodter, og Butik Kunsten står klar med inspiration til kalender- og julegaver.

 

Tag dine venner under armen og tank op på god stemning og fællesskab, så vi alle kan gå vinterens mørke i møde med tændte, glødende julehjerter.

 

Program

17.00 Dørene åbner.

17.15 Heerups herlige helårsnisser byder velkommen og vi synger en fælles julesang.

17.30 Juleværksted i centralsalen - kom og lav julekort, køb glögg og godter i Brasseriets bar. Undervejs kan du tage en spisepause i Brasserie Kunsten eller tage på julejagt i Heerup-udstillingen.

20.00 Vinderne af julejagten findes og vi overrækker præmier.

20.30 Tak for i aften! Nisserne poster dit brev i løbet af natten.

Datoer

28. nov 2023, 17:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
    • Er du under 27 år kan du købe årskort for bare 150 kr.
    • Entré studerende med gyldigt studiekort: 90 kr.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Kunsten sørger for materialer og frankering. Du kan enten lade Heerip-nisserne sende dit brev eller du kan tage kort, konvolut og frankering med dig hjem og poste brevet senere.
  • Planlægger du at spise i Brasserie Kunsten, anbefaler vi at du booker bord på forhånd. Du kan også forudbestille glögg, æbleskiver og kartoffelpizza, som kan nydes i juleværkstedet.
  • Reservationsgebyr og forudbestilt mad refunderes kun i tilfælde af aflysning fra Kunstens side.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af