Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Julia Lahme, Gun-Britt Zeller og Christina Wedel - Moden, mennesket og meningen

9. okt 2024, 19:00 til 20:30

Tag med til et foredrag om tidens tand, tendenser, hedeture, succes og langt hår og mød tre fabelagtige kvinder, som alle har meninger, mod og mode tilfælles.

Hvorfor skal vi blive ved med at interessere os for os selv? Kan/må man overhovedet have langt hår, være fræk, succesfuld og nysgerrig, og samtidig formå være et godt menneske, når man er godt og vel over 40 år, over 50 og over 70?

 

Tre kvinder - en frisør, en stylist og en trendforsker - stiller de STORE spørgsmål om at være kvinde i 2024. Om vi er forkerte, for gamle eller for optagede af os selv, eller om vi bare glemmer at rose os selv. Om kvindelighed sidder i håret, i hjernen eller i vores opdragelse, og om hvordan vi (måske) kan nå at lære de næste generationer at de er helt perfekte som de er, også uden filter.


Mød Christina Wedel

Christina Wedel er anerkendt stylist, forfatter, foredragsholder og mangeårig mode- og stilekspert. Christina arbejder som konsulent indenfor mode, salg, design og retail, driver Club Wedel og er forfatter bag to bøger om stil, kvindeliv og om hvordan moden kan bruges til at understrege præcis hvem man er. Christina mener at nøglen til lykken er altid (!) at gøre sig umage.


Mød Julia Lahme

Julia Lahme er cand. mag. i Europæisk Etnologi, tidligere Chefredaktør for Cosmopolitan, forfatter til 10 bøger herunder et modehistorisk værk, der afsøger forbindelserne mellem kvindeliv og mode. Julia er livsstilsekspert, trendforsker og CEO i kommunikationsbureauet Lahme, og mener som glimmer-entusiast at det er sjovest at være voksen.

 

Mød Gun-Britt Zelller

Gun-Britt Zeller er en af Danmarks absolut førende frisører og hårfashionistaer og en hyppigt anvendt ekspert inden for både hårmode og stil. Hun er indehaver af Gun-Britt Coiffure samt produktvirksomheden GB Products og partner i træningscenteret Powerhouse CPH. Udover arbejdet i salonen, underviser Gun-Britt andre frisører, afholder shows for frisørbranchens førende producenter, deltager i internationale modeshows og arbejder med nogle af de største navne i branchen. Gun-Britt siger: ”Dét at ville gøre kvinder smukke har ligget i mig, lige siden jeg var barn, og den dag i dag kan jeg næsten ikke kigge på nogen uden at forestille mig, hvordan deres hår kunne komme til at se ud.”

 

Alle tre er de i hver deres bedste alder, de elsker deres hår, og de har alle kun 24 timer i døgnet.

 

Glæd dig til en indsigtsfuld og sjov aften i forrygende selskab. Til at lære, grine og se indad – og til at blive inspireret til at det hele godt må fylde lidt mere, larme lidt mere og være lidt sjovere.

Datoer

9. okt 2024, 19:00 til 20:30

Praktisk information

  • Pris: 225,- + entré til museet.
  • Årskortholdere skal også købe billet til arrangementet men har fri entré til museet - i mange tilfælde for både kortholder og for en ledsager.
  • Vi anbefaler at du booker bord på forhånd, hvis du planlægger at spise I Brasserie Kunsten i forbindelse med arrangementet.
  • Billetkøb refunderes kun i tilfælde af aflysning.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...