Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Klog på Kunsten: Blomster – fra romantik til samfundskritik

Kan en blomst være politisk, sige noget om samtiden eller have sin helt egen personlighed? Kom og find ud af det, når vi sætter fokus på blomsten som motiv gennem tiden.

Vi indretter vores hjem med dem, bruger dem som budbringere for vores inderste følelser og finder heling i deres dufte og livskraft. Blomster har til alle tider fascineret mennesket og fundet vej ind i kunsten.


I denne udgave af Klog på kunsten sætter vores dygtige kunstformidler Marianne Trenskow spot på blomsten som motiv i kunsten, og hvordan den har spejlet skiftende tiders verdensbilleder, natursyn og samfundsforhold – fra 1800-tallets voluminøse blomstermalerier til samtidskunstens økokritiske strømninger.

 

Den romantiske forestilling om den uspolerede natur er gået tabt, og samtidskunstnerne gentænker relationerne mellem blomst og menneske med værker, der er fulde af sensibilitet, humor og kritik.

 

Den aktuelle udstilling med Shara Hughes sætter spot på natur, landskaber og blomster.

 

Om Klog på Kunsten

Vær med når Kunstens auditorium danner rammen om foredragsrækken Klog på Kunsten. Her sætter vi spot på en aktuel udstilling, en særlig kunstner eller bestemt tematik, som du kan opleve på museet.

Datoer

6. jun 2023, 17:00 til 18:15

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Vær venligst opmærksom på, at din reservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter tillader vi os at frigive din reservation. Reservationsgebyret bliver ikke refunderet eller ombyttet.
  • Arrangementet foregår i Auditoriet.
  • Der vil være en pause undervejs.
  • Reservationsgebyr refunderes kun i tilfælde af aflysning.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af