Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Klog på Kunsten: Nybrud i tysk efterkrigstidskunst

27. aug 2024, 17:00 til 18:15

Efter Anden Verdenskrig skabte tre tyske kunstnere et regulært kunstnerisk nybrud. Hør historien om Polke, Kiefer og Baselitz – og oplev deres mesterværker i udstillingen.

Sigmar Polke, Anselm Kiefer og Georg Baselitz er tre af Tysklands mest berømte kunstnere. De tilhører en generation af kunstnere født i 1930-40’erne, som har udformet deres helt eget, unikke billedsprog rundet af efterkrigstiden.

 

Efter Anden Verdenskrig lå tabu og traumer som et tæt mørke over Tyskland. Men Polke, Kiefer og Baselitz kickstartetede tysk kunst på ny med deres eksperimentende og banebrydende tilgang til maleriet – med vidt forskellige måder at italesætte den tunge historie på. Du kan opleve deres kolossale mesterværker i udstilling NEU.

 

I denne omgang Klog på Kunsten vil vores dygtige kunstformidler Marianne Trenskow gøre dig klogere på de tyske kunstnere og give et særligt indblik i en forslået tid i europæisk historie. Det kræver ingen særlig viden om kunst eller kunsthistorie at være med – blot nysgerrighed.


Om Klog på Kunsten

Vær med, når Kunstens auditorium danner rammen om foredragsrækken Klog på Kunsten. Her sætter vi spot på en aktuel udstilling, en særlig kunstner eller bestemt tematik, som du kan opleve på museet.

Datoer

27. aug 2024, 17:00 til 18:15

Praktisk information

  • Billetpris: 50 kr. + entré til museet.
    • Årskortholdere skal også købe billet, men har fri entré til museet - i mange tilfælde for både kortholder og for en ledsager.
  • Du finder endnu flere arrangementer i Kunstens kalender. Du kan også skrive dig op til Kunstens nyhedsbrev for at få først besked om nye arrangementer.
  • Alle kan være med – uanset forudgående viden om emnet.
  • Øl, vin, vand, kage og snacks kan købes i Brasseriet og må gerne nydes undervejs.
  • Der vil være en pause undervejs.
  • Billetkøb refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Gør dit besøg til en helhedsoplelvelse og nyd et lækkert måltid i Brasserie Kunsten. Lad køkkenet tage sig af alt det praktiske, så skal du bare koncentrere dig om at nyde et godt måltid i selskab med venner eller familie.

Arrangementet er støttet af