Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Koncert i udstillingen: Oplev prisvindende pianist Nicolai Kornerup  | UDSOLGT

Varmt, følsomt og meditativt. Nicolai Kornerup - den prisvindende danske pianist og komponist med det imponerende CV - giver koncert midt i udstillingen på Kunstens Steinway-flygel.

De reserverede pladser er udsolgt. Vi kan derfor ikke garantere en plads, hvis du ikke allerede har en reservation. Der vil blive frigjort pladser umiddelbart inden arrangementets start, hvis reserverede pladser ikke indløses.

 


Tag plads blandt marmor og kunst, læn dig tilbage og nyd tonerne fra Nicolai Konrerups kyndige, klaverspillende hænder.

 

Vi skal høre værker fra Kornerups debutalbum ‘Circles’ - lyden af den nordiske natur - ren og lys. Og en lyd der tydeligt er influeret af både nordisk folkemusik og klassiske værker af store komponister som Bach, Debussy og Jan Johansson.


"Circles" er den seneste i rækken af musikalske bedrifter fra Nicolai Kornerup, og det er en plade, der vil bringe varme og følsomhed til lytterne. (...) Kornerup er melodisk ambitiøs og facetteret. Hans akustiske klang er enkel og indbydende og med en bevidst bund i nordisk folkemusik og jazz."

Louise Rosengreen, Information

 

Nicolai Kornerup

Live performance af 'Circle in c sharp minor'

 

Om Nicolai Kornerup

Nicolai Kornerup er dansk pianist og komponist med baggrund i både folkemusikken, klassisk og rytmisk musik. Han har i forskellige konstellationer blandt andet spillet på Carnegie Hall i New York, Roskilde Festival, Bergen International Festival, Schleswig-Holstein Music Festival og et hav af andre spillesteder i Nord- og Sydamerika, Asien og Europa. I 2018 vandt han Carl Prisen for bedste komponist og for godt et år siden debuterde han som solist med albummet ‘Circles’. Som komponist, producer og kapelmester har Kornerup desuden arbejdet sammen med blandt andre Kwamie Liv, Soleima, LiveStrings, Perfume Genius, Rasmus Walter, Thomas Dybdahl og Andrea Pellegrini.

Datoer

22. nov 2023, 19:00 til 20:00

Praktisk information

  • De reserverede pladser er udsolgt. Vi kan derfor ikke garantere en plads, hvis du ikke allerede har en reservation. Der vil blive frigjort pladser umiddelbart inden arrangementets start, hvis reserverede pladser ikke indløses.

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Vær venligst opmærksom på, at din reservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter tillader vi os at frigive din reservation. Reservationsgebyret bliver ikke refunderet eller ombyttet.
  • Arrangementet foregår i udstillingen ‘Thilo Frank - The Pheonix is closer than it appears
  • Reservationsgebyr refunderes kun i tilfælde af aflysning.
  • Fuldend din aften med et besøg i Brasserie Kunsten. Vi anbefaler at du booker bord på forhånd.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af