Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Koncert: Lihme x Louise Schrøder

Mød en særligt sandet synthesizer og bliv tryllebundet af både sang, sand og klaver, når Lihme og Louise Schrøder folder musikken ud blandt marmor og moderne kunst.

I et unikt samarbejde mødes sangerinde og lyddesigner Lihme (Silje Marie) og komponist og pianist Louise Schrøder om fortolkningen af sange fra Lihmes album ’Solid | Soft’. Med flygel og vokal som udgangspunkt for det musikalske samarbejde, skaber de en atmosfærisk sammensmeltning af Lihmes Oh Land inspirerede quirky pop, og Schrøders nordisk jazzede Niels Frahm vibes.

Begge artister arbejder med naturens uforudsigelighed som element i deres musik både lyrisk, kompositorisk og produktionsmæssigt, og denne vinkel danner en tematisk og performativ sammenhæng i deres koncertformat. Deres performance præges desuden af Lihmes selvbyggede synthesizer, som bidrager med skæve elektroniske fragmenter til lydbilledet og samtidig en smuk visuel side til performancen, da synthesizeren spiller ved at sand bevæges over en oplyst flade.

Mere om artisterne
Lihme og Schrøder har som artister udgivet anmelderroste EP’er som er spillet på både P2 Klassisk og P8 Jazz, og har fået rosende ord med på vejen fra bl.a. Gaffa. De har optrådt sammen og hver for sig på bl.a. Aros, Den Grimmeste Festival, Thorvaldsens Museum, Uhørt festival, Train, Musikhuset mfl.. Louise Schrøder var desuden aktuel på dette års Spot festival.

 

 

PRAKTISK INFORMATION

 

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Vil du sikre dig en plads, kan det ske mod et reservationsgebyr på 20 kr.
  • Arrangementet forgår midt i udstillingen og publikum er som udgangspunkt stående og af og til i bevægelse i mellem værkerne. Gangbesværede er velkomne til at medbringe en foldbar skammel fra informationen.
  • Fuldend din aften med et besøg i Brasserie Kunsten.
  • Reservationsgebyret refunderes kun ved aflysning af arrangementet.

Datoer

28. sep 2023, 19:00 til 20:00

Kategorier

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af