Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Angående mig + Kaare Fuglsang Bach Toft

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Program

16.00 Parken og baren åbner - DJ TWA spiller
16.30 Café Aalto starter servering af mad
17.00 Kreativitarium åbner
17.00 Pop-up omvisning med start i forhallen. Tema Christo og Jean-Claude
17.00 Talk: Kaare Fuglsang Bach Toft
18.00 Pop-up omvisning med start i forhallen. Tema Christo og Jean-Claude
18.00 Croquis med Nils Sloth (tegnelærer) og Sandro Masai (model)
19.00 Pop-up omvisning med start i forhallen. Tema Christo og Jean-Claude
19.00 Musik: Angående mig
20.30 Tak for i aften
 

Talk

Tab dig eller dø. Så rå var beskeden til 29-årige Kaare, der på det tidspunkt var én af landets tungeste personer med en kampvægt på ca. 300 kg. I dag er han 200 kg lettere og klar til at svare på spørgsmål om, hvordan livet som stærkt overvægtig var – og hvordan det er nu.

 

Musik

”Med øjenbrynene presset intenst sammen i hver eneste personligt blottende tone, var Angående Mig rå og ramsaltet” skriver Politikens musikanmelder og kvitterer med fem hjerter. Angående Mig er et nyt stærkt navn på den danske scene med den stærke sanger og sangskriver Laura Lilholt Andersen i front. Bandet vandt DRs KarriereKanonen 2019, som også havde Kunsten Summer Lounge-aktuelle Undertekst i finalefeltet.


Bag navnet Angående Mig finder du en kvinde, et hjerte og en stemme for sin generations antihelte. Med en forkærlighed for det danske sprog og en ekstrem inderlighed i hvert et ord tager den unge nordjyde dig med ind i sit skæve univers, hvor livet bliver vendt og drejet i evig samtale med det ukendte ‘du’. Og intet er for grimt at tale om. I en subsonisk trance af forpunket hip-hop og gademusikantens umiddelbare toner betræder Angående Mig et hidtil ubetrådt terræn på den danske musikscene. Det er lyden af noget nyt.

 

KSL20 Angående mig

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle. Læs mere på kunsten.dk/genåbning.

 

Lukket for bordreservation i Café Aalto om onsdagen
Af hensyn til pladsbegrænsning på museet, er det er ikke muligt at reservere bord på de onsdage, hvor der afholdes Kunsten Summer Lounge.

Datoer

15. jul 2020, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré
  • Husk: Der er 50% på entrébilletter t.o.m. 9. august

Kategorier

Kunsten Summer Lounge 2020 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.