Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Bette + Julie Nord

22. jul 2020, 16:00 til 20:30

Talk kl. 17: Julie Nord

Måske kan du ikke lige huske navnet Julie Nord, men du kan garanteret genkende hendes værker, der har en helt klar signatur.

 

Nord laver sirlige tegninger, hvor hun blander eventyr og popkultur med inspiration fra gyserfilm og psykedelisk kunst. Hun undersøger og udfordrer vanetænkningen og klicheerne i vores hverdag.

 

Det bliver en talk med én af landets store kunstnere om at stå ved sig selv som kunstner, det feminine versus det maskuline og om at trænge helt ind i underbevidstheden; at undersøge og koble det realistiske med det absurde, det harmoniske med det sitrende, og det skræmmende med det trygge.
 

Musik kl. 19: Bette

Bette Maria Dandanell udgav sin første single ‘Forstår Dig Nok En Dag’ i begyndelsen af 2018. I efteråret 2019 udgav Bette nummeret ’Hører Dem Ikke’, der blev P3’s Uundgåelige. På baggrund af få udgivelser har Bette etableret sig selv som et af landets mest spændende nye talenter, hvilket Soundvenue og VEGA støttede op om med en nominering til hhv. ’Soundvenues Fremtidspris’ og en plads til ’Vegas Udvalgte 2019’.

 

KSL20 Bette

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle. Læs mere på kunsten.dk/genåbning.

 

Lukket for bordreservation i Café Aalto om onsdagen
Af hensyn til pladsbegrænsning på museet, er det er ikke muligt at reservere bord på de onsdage, hvor der afholdes Kunsten Summer Lounge.

Datoer

22. jul 2020, 16:00 til 20:30

Kategorier

Kunsten Summer Lounge 2020 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.