Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

Kalender

Kunsten Summer Lounge feat. Strøm Festival

Hver onsdag hele sommeren igennem blænder Kunsten op for byens lækreste arrangementer i Skulpturparken. Denne gang indtager Strøm Festival med bl.a. enmandsbandet, Sekuoia, scenen. Den elektroniske musikfestival afholdes i København 2.-5. august, men du kan på denne onsdag få en forsmag på line-uppet her i Aalborg.

Gi’ dig hen til fællesskabet, den gode stemning i parken og de elektroniske toner fra Strøm Festivalens artister. Strøm Festival er kendt for at bruge byens urbane rum – fra åbne vidde pladser til mørke natklubber, fra monumentale kirker til dynamiske transportmidler til at matche den musikalske æstetik. Når Strøm Festival – og Sekuoia med sin blanding af akustiske og elektroniske elementer – gæster Summer Lounge, matches den musikalske æstetik med miljøet i Skulpturparken.

 

Til Kunstens Summer Lounge sørger en ny DJ, musiker eller kunstner hver uge for underholdningen. Foodtrucks ruller ind i parken og fremtryller dine livretter: Vi får bl.a. besøg af Cheer Up!, som serverer spændende sandwiches, salater og smoothies. I vores udendørs Kunst-Lab præsenterer forskellige kunstnere dig for materialer og oplæg og indbyder til, at du skaber noget unikt – nogle gange et fælles projekt, andre gange et personligt kunstværk, som du får med hjem. Lanterner og fakler lyser parken op. Og baren er åben. Need we say more!

 

Ta’ dine venner eller familien med, læg jer på tæppet eller i vores loungemøbler og tun ind på de dejligste danske sommeraftener i Aalborgs bedste omgivelser.

 

  • DJ'en denne aften er Max Puxi.
  • Temaet i det udendørs Kunst-Lab er Hvad kan man med papir og bobler?

 

Praktisk information

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt. Derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter café og foodtrucks, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer til arrangementerne.
  • DJ fra kl. 16. DJ'en spiller igen efter koncerten indtil kl. 20.30.

  • Foodtruck fra kl. 17.

  • Livemusik fra ca. kl. 19.

  • Kunst-Lab er fra kl. 17-20.

 

Kommende Kunsten Summer Lounges
DatoKunstner
26/7D/troit
2/8Get Your Gun
9/8Christian Hjelm
16/8Katinka
23/8Music for Dreams (Troels Hammer, Silent Riders og Kenneth Bager)

Datoer

19. jul 2017, 16:00 til 21:00

Kategorier

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Støttet af