Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Goss + Se mig – elsk mig!

4. aug 2021, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Talk: Se mig – elsk mig: Om at lyve sig syg. 

Personer, der lider af Münchausen by internet, er drevet af et udtalt behov for at få opmærksomhed. Nogle gange er det mennesker, der har brug for nærhed, omsorg og at blive set, men som ikke formår at bede om det på sædvanlig vis. Ved at opdigte en sygdom opnår de den opmærksomhed, som de har brug for. Senest har sager med Kemoland og Fie Oppenhagen rystet os, og vi har svært ved at forstå, hvem de mennesker, der kan lyve om sygdom, er, og hvorfor det kommer så langt ud for dem. Det vil psykolog, lektor og ekspert i fænomenet, Jesper Dammeyer, gøre os klogere på. 


Musik: Goss 

“En slags sammensmeltning af storbyens kolde, elektroniske pop og lejrbålets varme, men melankolske countryrock.” Sådan beskriver kulturmediet Soundvenue Goss’ debutalbum“Group Therapy” fra sidste år. I 2017 sprang Mads Damsgaard ud som soloartist under kunstnernavnet Goss. Med en fortid i den internationalt anerkendte elektrorockduo, Reptile Youth, og et par eksperimenterende år som soloartist i 2017 har Goss efterhånden været på lidt af en rejse rundt i det musikalske spektrum. Med debutalbummet finder han sig til rette med at forbinde sin egen musik med den stemning, lyd og ærlighed, som kendetegner countrymusikken.

 

Goss - Mad Man

Datoer

4. aug 2021, 16:00 til 20:30

Praktisk information

Praktisk information 

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré. 

Kategorier

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Nyd Summer Lounge-streetfood i Skulpturparken eller book et orangeri/bord hos Brasserie Kunsten og bestil fra det normale menukort.

 

Du skal betale entré til museet fra kl. 16 på onsdage med Summer Lounge – også for at spise i Brasserie Kunsten. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri éntre.

Kunsten Summer Lounge 2021 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.