Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Kristian Leth + QAnon, corona og konspiration

18. aug 2021, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Talk: QAnon, corona og konspiration 

Mød Kasper Grotle Rasmussen, der forsker i konspirationsteorier i USA. Denne aften bliver vi klogere på, hvordan og hvorfor de opstår, hvad opbakningen til konspirationsteorier siger om et samfund, og hvem der er tilbøjelige til at tro på dem. 


Musik: Kristian Leth 

Den 41-årige, Brooklyn-bosatte, kulturelle altmuligmand Kristian Leth kan skrive lidt af hvert på CV’et: Digter, forfatter, journalist, skuespiller, musiker, sangskriver, filmkomponist, tv-vært, radiovært, musikformidler og pladeselskabsejer. På hans aktuelle soloalbum, ”Stormen”, vender og drejer han egne og verdens tragedier med digterens ord, journalistens kritiske blik og musikerens evne til at sætte lyd på udefinerbare følelser. Selvom teksterne er fulde af tvivl og usikkerhed, så insisterer de på at finde et håb og lys i mørket - understøttet af den gennemgående optimistiske musikside. For som det er med stormen: Den river alt op – og passerer. 

Albummet første nummer ”Den Episke”, som er ateisten Leths troserklæring, er med til at sætte resten af albummet i perspektiv: Der stadig er et håb. 

 

Kristian Leth - Den episke

Datoer

18. aug 2021, 16:00 til 20:30

Praktisk information

Praktisk information 

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré 

Kategorier

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Nyd Summer Lounge-streetfood i Skulpturparken eller book et orangeri/bord hos Brasserie Kunsten og bestil fra det normale menukort.

 

Du skal betale entré til museet fra kl. 16 på onsdage med Summer Lounge – også for at spise i Brasserie Kunsten. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri éntre.

Kunsten Summer Lounge 2021 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.