Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Palace Winter + Opskriften på det evige liv

7. jul 2021, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Talk: Opskriften på det evige liv  

Få videnskabens svar på, hvordan du får det sundeste, længste liv. Superstudent fra Aalborg og forfatter til bogen ”Gopler ældes baglæns”, Nicklas Brendborg, giver dig det mest valide bud på et evigt liv. 


Musik: Palace Winter 

Den dansk/australske duo Palace Winter har en lyd, der er svær at definere – også for bandet selv. Bandets danske halvdel, Caspar Hesselager, forsøger alligevel og indrammer deres lyd som storladen widescreen dreampop-, synth- og guitar-musik. I oktober sidste år udgav duoen deres tredje album ”… Keep Dreaming, Buddy”, som fik fem stjerner og flotte ord med på vejen fra Soundvenue: ”Funklende melodier, perfekt eksekvering og en blændende produktion – alt falder simpelthen i hak på duoens tredje album.” 

 

Palace Winter - Top of the Hill

Datoer

7. jul 2021, 16:00 til 20:30

Praktisk information

Praktisk information 

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré. 

Kategorier

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Nyd Summer Lounge-streetfood i Skulpturparken eller book et orangeri/bord hos Brasserie Kunsten og bestil fra det normale menukort.

 

Du skal betale entré til museet fra kl. 16 på onsdage med Summer Lounge – også for at spise i Brasserie Kunsten. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri éntre.

Kunsten Summer Lounge 2021 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.