Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: PATINA + Min vej ud af sekten

28. jul 2021, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Talk: Min vej ud af sekten 

Robert Dam var gennem 20 år med i Scientology, hvor han opnåede høj status, både personligt og professionelt. Men han kom i unåde og blev udsat for pengeafpresning og psykisk nedbrydning, hvilket fik ham til at forlade den omstridte bevægelse. Hør ham fortælle om vejen ind, tiden i og vejen væk fra Scientology. 

 

Musik: Patina 

Patina er trætte af kasser og som band passer de heller ikke lige ned i én. Kernen af bandet udgøres nemlig af de tre fynske trommeslagere, Gregers, Mads og Søren, som skiftes til at agere frontmand og til at buldre løs på trommesættet, når de er på scenen. I det hele taget handler det for bandet om at drømme stort og turde at gøre det uden frygt for ikke at passe ind. Debutalbummet ”Drømmefanger” er skabt i en slags grænsesøgen eller en form for kompromisløshed og bevæger sig i mange forskellige musikalske retninger. I 2019 vandt Patina DRs KarriereKanonen, og i 2020 hittede de med ’Flammer Rammer’, som blev årets mest spillede sang på P3.

 

PATINA - Flammer Rammer

Datoer

28. jul 2021, 16:00 til 20:30

Praktisk information

Praktisk information 

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré. 

Kategorier

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Nyd Summer Lounge-streetfood i Skulpturparken eller book et orangeri/bord hos Brasserie Kunsten og bestil fra det normale menukort.

 

Du skal betale entré til museet fra kl. 16 på onsdage med Summer Lounge – også for at spise i Brasserie Kunsten. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri éntre.

Kunsten Summer Lounge 2021 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.