Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: PRISMA + Fries Before Guys

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, kolde drinks, solskin, kunst, talks, musik og glade mennesker.

Program

16.00 Parken og baren åbner – DJ TWA tænder pladespilleren

17.00 Talk: Fries Before Guys' brevkasse med temaet venskab

18.00 (Regn)bue-Badges med Buens Bogcafé: Kig forbi deres workshop kl. 18-19, hvor du kan producere badges i alle regnbuens farver og med alle tænkelige statements. Skab et lille kunstværk. Wear your pride! Vis verden hvem du er. Der kan være begrænsede pladser, som fordeles efter ‘først til mølle’-princippet.

18.15 Guidet tur: Introduktion til 'OFFSPRING - Pierre Huyghe' – vi mødes i forhallen

19.00 Musik: PRISMA

20.30 Tak for i aften

 

Talk: Fries Before Guys' brevkasse med temaet venskab

Synes du, det kan være vanskeligt med venskaber? Har du svært ved at sætte grænser, at være åben og ærlig - eller er det svært for dig at komme helt tæt på dine venner? Nanna og Jose er klar til at hjælpe dig på vej, altid med udgangspunkt i dem selv og med største ydmyghed for de tilsendte dilemmaer.

 

Har du et venskabsdilemma, du gerne vil have vendt, selvfølgelig helt anonymt, så send til friesb4guyspodcast@gmail.com med emnefeltet: Kunsten Summer Lounge.

 

Musik: PRISMA

Den danske søskendeduo PRISMA har siden deres udgivelse af singlen “I Never Wanted To Meet You” i marts 2021, spredt ringe i vandet hos lytterne og har markeret sig som et nyt og lovende musikalsk projekt. Frida og Sirid Møl Kristensen begyndte i 2014 at lave musik sammen på barndomsværelset, og inspireret af artister som Agnes Obel og og The Raveonettes, har søstrene ramt en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk og drømmende univers.

 

I maj 2021 udgav bandet EP’en “Inside Out”, som er en coming-of-age-fortælling, hvor de med musikken afsøger deres udvikling som individer. Musikken har et in-your-face-output med en upoleret kant, masser af nerve, som er et oprør med samfundets båse. EP’en modtog 6 stjerner af GAFFA med ordene: “Det er i virkeligheden svært at få armene ned, når det går op for en, at vi har at gøre med noget så sjældent som et stykke originalt, medrivende alt-pop, med punkede tendenser. Fra Danmark!”, lyder det fra magasinets anmelder. I anledningen af udgivelsen spillede PRISMA to udsolgte koncerter i København, som ligeledes af GAFFA fik 5 stjerner.

 

PRISMA musikvideo

 

Buens Bogcafé popper up

(Regn)buens bogcafé er en lokalejet boghandler og kaffebar i Aalborg specialiseret i at forhandle både nyt og brugt LGBT+ litteratur - den første af sin slags i Danmark. Bogcaféen drives af de to queer-personer og bedste venner Emma og Kristine. Til dagligt finder du dem på Maren Turis Gade 12 i Aalborg, men i dag popper de op i parken. Kig forbi deres stand og bliv klogere på bogcaféen.

 

Dagens værter: Fries Before Guys

 

Fries Before Guys

Datoer

22. jun 2022, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré 

Kunsten Summer Lounge er støttet af