Sprog

Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Rebecca Lou + Lisa Lind + Rikke Collin

17. aug 2022, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, kolde drinks, solskin, kunst, talks, musik og glade mennesker.

Program

Det fulde program med kunst, pop-up aktiviteter, mad og meget mere kommer snart...

 

16.00 Parken og baren åbner – DJ'en spiller

17.00 Talk: Et bæredygtigt arbejdsliv – #nochef? med Lisa Lind Dunbar

19.00 Musik: Rebecca Lou

20.30 Tak for i aften

 

Talk: Et bæredygtigt arbejdsliv – #nochef? med Lisa Lind Dunbar

I vinteren 2022 indsamlede Lisa Lind Dunbar dokumentation om arbejderes oplevelser i restaurationsbranchen på Instagram. Med essayet Velbekomme, udgivet i Atlas Magasin, satte hun gang i en større debat om forholdene for arbejderne, og hvad de skal stå model til. Denne samtale tager udgangspunkt i Lisas aktivisme og undersøger, hvordan restaurationsbranchen er sigende for samfundets hierarkier og værdisættelse af mennesker. Samtalen kommer også omkring arbejderbevægelsers fælles kampe anno 2022.


Lisa Lind Dunbar er tidligere tjener. I essayet Velbekomme beskriver hun de udnyttende og voldelige arbejdsvilkår i den danske restaurationsbranche. Hun kæmper for at bringe skyggesiden af dansk gastronomi frem.

 

Lisa Lind Dunbar – privatfoto

 

Musik: Rebecca Lou

At rockens vildskab ikke kan forenes med popmusikkens iørefaldende kækhed er en sejlivet og helt forkert myte. Det er Rebecca Lou det endegyldige bevis på.  Rebecca kan både lave smadret punk med alt, hvad det indebærer af læderjakker og dommedagsguitar, men hun er også leveringsdygtig på vemodige akkorder, melodier og tekster, der sætter sig fast i din hjerne, som den mest insisterende popsang.

 

Siden debut-ep'en Skeletons fra 2018 har Rebecca Lou haft singler i rotation på både P3 & P6. Hun har turneret i Danmark, Tyskland, Østrig og England og blandt andet optrådt på Roskilde Festival, SPOT Festival, til Livebeatet på P6 Beat og Gaffaprisen 2020.

 

Læs et dybdegående interview med Rebecca Lou på gaffa.dk.

 

Rebecca Lou musikvideo

 

Vært: Rikke Collin

Rikke Collin (f. 1992) er antikapitalist og podcastvært og står bag programmer som bl.a. Tårekanalen, Rigtige venner, Klovn podcast (m. Jacob Hinchely) & Pippi for voksne (m. Signe Amtoft). Hun har baggrund som cand.mag i film- og medievidenskab og beskæftiger sig med kulturformidling, arbejdskritik, idealisme og mentalt helbred med udgangspunkt i det enkelte individs oplevelse af verden, samt hvordan det har sammenhæng med fællesskabet.

 

Rikke Collin – foto: Rita Kuhlmann

Datoer

17. aug 2022, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré