Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: School of X

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Program

Kl. 16.00 Parken og baren åbner. DJ TWA spiller.

Kl. 16.30 Café Aalto åbner for bestilling af mad

Kl. 17.00 Kreativitarium starter dagens aktiviteter for børn og andre kreative sjæle

Kl. 17.00 Talk: School of X + Troels Laursen

Kl. 17.00 Pop-up omvisning med start i forhallen. Tema: Per Kirkeby

Kl. 18.00 Pop-up omvisning med start i forhallen. Tema: Per Kirkeby

Kl. 18.00 Mindfulness med Anne Beck (Life in Motion) bagerst i Skulpturparken ved de høje bøgetræer

Kl. 19.00 Pop-up omvisning med start i forhallen. Tema: Per Kirkeby

Kl. 19.00 Musik: School of X

Kl. 20.30 Tak for i aften!

 

Talk

Rasmus Littauer, School of X, i samtale med sygehuspræst og kunstanmelder, Troels Laursen.

 

Troels Laursen har været sygehuspræst i 25 år og har talt med døende og deres pårørende om livet. Han er også freelance kunstanmeldelser på blandt andet Nordjyskemedier, Magasinet Kunst og medlem af AICA. Kurateret udstillinger og udgivet bøger om kunst og kunstnere.

 

På scenen vil Rasmus og Troels indgå i en samtale om vejen uden at tænke i mål, som en arv fra Ex-skolen og Søren Kierkegaard, og at det er udgangspunktet for ny læring og kreativitet, som er fri af det der gik forud. Og hvor er det døden kommer ind og spiller en rolle som det endegyldige endelige.

 

Musik

Inspireret af den sagnomspundne, københavnske Eks-skole udfolder Rasmus Littauer sit soloprojekt School of X. Et projekt, hvis eksistensgrundlag beror på Littauers lyst til hele tiden at ville starte forfra, gøre op med det gamle og lære nyt. Han spillede på Roskilde Festival, Glastonbury og Coachella allerede inden han havde udgivet sit debutalbum. Dengang var det som trommeslager for MØ, men nu er Rasmus Littauer ved at slå sit navn godt og grundigt fast som School of X. Politiken kalder ham for ’en pophemmelighed, du bør kende’ og med sin eksperimenterende tilgang, der oftest placerer ham mellem de traditionelle musikalske genrer, så kan du godt glæde dig til at opleve School of X på scenen til Kunsten Summer Lounge.

 

SoX KSL20

 

Dagens menu i Café Aalto

  • Sprødstegt kyllingebryst med cæsarsalat, croutroner og parmesan. Dertil sprødt surdejsbrød (95 kr. – Studiepris 80 kr.)
  • Salat med kikærter, chipotle, soltørrede tomater, fennikel og spidskommencreme. Dertil sprødt surdejsbrød (65 kr. – Studiepris 50 kr.)
  • 3 slags danske oste med blommekompot, oliven og rugkiks  (75 kr. – Studiepris 60 kr)

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle. Læs mere på kunsten.dk/genåbning.

 

Lukket for bordreservation i Café Aalto om onsdagen
Af hensyn til pladsbegrænsning på museet, er det er ikke muligt at reservere bord på de onsdage, hvor der afholdes Kunsten Summer Lounge.

Datoer

1. jul 2020, 16:00 til 20:30

Kategorier

Kunsten Summer Lounge 2020 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.