Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Soleima x Live Strings + Find fred med fissen

21. jul 2021, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Talk: Find fred med fissen – talk og workshop 

Kvindekroppen er stadig en politisk kampplads – og underlivet er stadig genstand for skam, skyld og fordomme. Mød Emma Libner, der blandt andet laver podcasten og bloggen ”Kh. Underlivet” til en samtale om vulva, yoni, tissekone, fisse, kusse… eller hvad man vælger at kalde den. Samme dag er det muligt at få lavet sit eget personlige vagina-smykke af designer Amalie Grauengaard. 

 
Musik: Soleima x Live Strings 

Hele verden spidser ører, når de hører den karakteristiske og tryllebindende vokal fra Sarah Mariegaard, der med sin quirky og finurlige tekster maler smukke billeder, man som publikum kan relatere til. Sarah Mariegaard – bedre kendt som Soleima – blander som solist sin hophop-baggrund fra Flødeklinikken med en mere kommerciel pop-lyd. I 2017 etablerede hun sig for alvor som soloartist med singlerne ”Breathe”, ”Paper”, ”Cracks” og ”Low Life”, hvoraf de to sidstnævnte blev Ugens Uundgåelige på P3. Sidste år udgav hun albummet ’Powerslide’, som Gaffa roste for at indeholde ”den hellige treenighed: Karakteristisk vokal, stærk produktion og en lyd som ingen andre i vores lille kongerige”. Soleima fortolker og fremfører sine egne sange i alternative versioner sammen med Live Strings, der består af Live Johansson på cello, Karen Johanne Pedersen på violin og Nicolai Kornerup på piano og harmonika.

 

Soleima - Cheers For The Tears

Datoer

21. jul 2021, 16:00 til 20:30

Praktisk information

Praktisk information 

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré. 

Kategorier

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Nyd Summer Lounge-streetfood i Skulpturparken eller book et orangeri/bord hos Brasserie Kunsten og bestil fra det normale menukort.

 

Du skal betale entré til museet fra kl. 16 på onsdage med Summer Lounge – også for at spise i Brasserie Kunsten. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri éntre.

Kunsten Summer Lounge 2021 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.