Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: SULKA og DJ Tue Track + Hvad driver en seriemorder?

14. jul 2021, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Talk: Hvad driver en seriemorder? 

Mød journalist og krimiforfatter Lone Theils til en samtale om true crime-genren. Hun har gennem sin karriere dykket ned i bl.a. de værste, britiske mordsager. Hun har blandt andet prøvet at forstå seriemorderens psykologi og giver sit bud på, hvorfor nogle mennesker dræber – og hvordan deres historie er blevet inspiration til en helt genre. 


Musik: SULKA 

SULKA kom ind fra siden på den danske rapscene og spiste den til morgenmad. Hendes debutalbum ’Epoker’ er produceret og udgivet af selveste Tue Track. For SULKA og superproduceren fra Langestrand handler det om substans og solidt håndværk fremfor mass appeal. Selvom SULKAs tunge og selvsikre stemmeføring lægger op til klassisk ”her kommer jeg”-rap, formår den kun 21-årige rapper i stedet at vikle lytteren ind i et svimlende, lyrisk univers. Tonelejet svinger fra det smukke til det benhårde, og man er som lytter ikke i tvivl om, at man møder et menneske med den slags indsigt, man kun får, hvis man kaster sig ud i livet med hud og hår.

 

SULKA - KALDER DEN

Datoer

14. jul 2021, 16:00 til 20:30

Praktisk information

Praktisk information 

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré. 

Kategorier

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Nyd Summer Lounge-streetfood i Skulpturparken eller book et orangeri/bord hos Brasserie Kunsten og bestil fra det normale menukort.

 

Du skal betale entré til museet fra kl. 16 på onsdage med Summer Lounge – også for at spise i Brasserie Kunsten. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri éntre.

Kunsten Summer Lounge 2021 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.