Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: The Courettes + Svend Brinkmann

8. jul 2020, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Program

16.00 Parken og baren åbner - DJ TWA spiller
16.30 Café Aalto starter servering af mad
17.00 Kreativitarium åbner 
17.00 Pop-up omvisning med start i forhallen. Tema Louise Nevelson
17.00 Talk: Svend Brinkmann
18.00 Pop-up omvisning med start i forhallen. Tema Louise Nevelson
19.00 Pop-up omvisning med start i forhallen. Tema Louise Nevelson
19.00 Musik: The Courettes
20.30 Tak for i aften
 

Talk

Næ. Alt er faktisk ikke muligt – og en accept af det giver en herlig ro. Læn dig tilbage på plænen og vær helt vildt u-agil og ikke omstillingsparat. Giv dig hen og hold bare om din øl i stedet for at have en masse bolde i luften. Svend Brinkmann blev landskendt for at tage nej-hatten på, stå fast og genoplive gamle dyder som fællesskab, empati, dannelse og loyalitet. Det er os en ære at byde velkommen til Danmarks mest rock’n’roll og sympatiske psykologiprofessor, der denne aften især vil tale om unge og arbejdsmarked. Måske skal vi ikke tage alt, hvad de skriver i jobopslagene, for gode varer?


Musik

The Courettes er efter eget udsagn verdens bedste brasiliansk-danske garage-punk-duo, der er bosiddende i Aalborg. De har tidligere spillet på Spot Festival, hvor de blev opdaget af den legendariske amerikanske musikjournalist David Fricke, som skriver for magasinet “Rolling Stones”. Glæd dig til en energieksplosion fra scenen!

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle. Læs mere på kunsten.dk/genåbning.

 

Lukket for bordreservation i Café Aalto om onsdagen
Af hensyn til pladsbegrænsning på museet, er det er ikke muligt at reservere bord på de onsdage, hvor der afholdes Kunsten Summer Lounge.

Datoer

8. jul 2020, 16:00 til 20:30

Kategorier

Kunsten Summer Lounge 2020 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.