Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Undertekst + Johnni Gade

29. jul 2020, 16:00 til 20:30

Talk kl. 17: Johnni Gade
Johnni Gade er radiovært, youtuber med over 180.000 følgere, hjørringenser og freestyle rapper. Han fik sit gennembrud med videoen "Fie Laursen Diss Track", som i september 2018 havde over 2,8 millioner visninger. Han vandt to priser til Guldtuben i 2017. Denne aften laver han en rap med gæsternes ord, når han lige har snakket lidt om kreativitet og humor – eller med andre ord: Hvorn’ dælen finder han på alt det, så hurtigt?!


Musik kl. 19: Undertekst
"Kan du huske følelsen, du havde som teenager, når du var på vej i byen fredag aften på årets førstesommerdag? Den bytur, hvor jakken efterlades hjemme, fordi varmen fra solens stråler stadighænger i luften. Hvor natten aldrig bliver helt sort og derfor aldrig får ende. Hvor alt kan ske, og du lever. Lige her, lige nu. Den følelse er Undertekst...". Sådan beskrives Undertekst i musikmagasinet Gaffa.


Måske kender du ’Skal vi tage til månen’? Et ægte radiohit, der i 2019 var blandt de allermest spillede numre på P6 Beat. De var en del af finalefeltet til DRs Karrierekanonen samme år (som blev vundet af af Angående mig, der kan opleves 15. juli til Kunsten Summer Lounge), og nu står de klar til at tage dig med storm (eller måske mere en aftenlur sommerbrise) på scenen til Kunsten Summer Lounge denne onsdag aften i juli.

 

ksl20 undertekst

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle. Læs mere på kunsten.dk/genåbning.

 

Lukket for bordreservation i Café Aalto om onsdagen
Af hensyn til pladsbegrænsning på museet, er det er ikke muligt at reservere bord på de onsdage, hvor der afholdes Kunsten Summer Lounge.

Datoer

29. jul 2020, 16:00 til 20:30

Kategorier

Kunsten Summer Lounge 2020 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.