Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Velvet Volume + Vanvittig verdenshistorie

23. jun 2021, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Talk: Podcastduo fortæller krøllet kulturhistorie  

Oplev den populære podcastduo bag Vanvittig verdenshistorie, Alexander Janku og Peter Løhde, når de laver et særafsnit om vanvittig, amerikansk kulturhistorie. 


Musik: Velvet Volume 

De tre søstre, Noa, Naomi og Nataja, der tilsammen danner Velvet Volume er garant for power, attitude og en helt fantastisk live-oplevelse, hvor publikum får søsterenergien at mærke med alt, hvad den indebærer af synergi, kærlighed og temperament. De lægger i øjeblikket sidste hånd på deres tredje album, som byder på en blødere og mere sårbar lyd, hvor genrer som surf og americana integreres med den umiskendelige og karismatiske rocklyd, der har gjort dem til et anerkendt navn både herhjemme og i udlandet.

 

De har allerede spillet på et utal af festivaler som Northside, Tinderbox, Smukfest, Reeperbahn, Musik i Lejet og Alive Festival, og vi glæder os til, de gæster Kunstens Skulpturpark, når vi åbner årets Summer Lounge d. 23. juni.

 

Velvet Volume - Lonely Rider

 

Datoer

23. jun 2021, 16:00 til 20:30

Praktisk information

Praktisk information 

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré. 

Kategorier

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Nyd Summer Lounge-streetfood i Skulpturparken eller book et orangeri/bord hos Brasserie Kunsten og bestil fra det normale menukort.

 

Du skal betale entré til museet fra kl. 16 på onsdage med Summer Lounge – også for at spise i Brasserie Kunsten. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri éntre.

Kunsten Summer Lounge 2021 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.