Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Kunstens fødselsdag – fri entré, gratis kage og fejring af Danmarks smukkeste kunstmuseum

Vær med, når vi fejrer Danmarks smukkeste kunstmuseum. Med fri entré for alle, gratis fødselsdagskage, kreative aktiviteter, plakatudsalg i butikken og bobler på husets regning til Brasseriets spisende gæster.

For at deltage i Kunstens fødselsdag skal du booke en gratis billet. Billetten gælder hele dagen og bookes ved at udfylde formularen herunder. Når du booker din gratis billet, skriver du dig samtidig op til vores nyhedsbrev – og du deltager i konkurrencen om flotte kunstplakater og årskort til Klub Kunsten + Utzon.

 

Fødselsdag for alle

Kunstens fødselsdag er for alle uanset om du er 2 eller 100 år, garvet museumsgæst eller ny og nysgerrig. Er det allerførste gang du besøger Kunsten lover vi at tage ekstra godt imod dig! 

 

I løbet af dagen kan du besøge det kreative værksted Kunst-Lab, komme på guidede ture i udstillingerne med Kunstens ansatte, tage på dokumentarisk tidsrejse, når vi viser film i auditoriet eller smutte forbi butikkens plakatudsalg.

 

Og så kigger både Aalborg Katedralskoles Kammerkor og dygtige unge musiktalenter fra Aalborg kulturskole forbi med festlige, musikalske indsalg. Programmet for dagen opdateres løbende.

 

Konkurrence

På fødselsdagen deltager du i konkurrencen om at vinde en valgfri plakat fra butikken eller et årskort til Klub Kunsten + Utzon. Når du booker din billet eller tjekker ind med dit årskort er du automatisk med i puljen.

 

Gratis bobler i Brasserie Kunsten

Brasserie Kunsten har udover store mængder kage sørget for, at alle spisende gæster får et glas bobler med til maden. Vi regner med mange gæster og anbefaler derfor, at du booker bord. Husk at du med årskort får du 10 % rabat i Brasseriet.

 

Plakatudsalg i Butik Kunsten

Butik Kunsten forkæler dig med udvalgte plakater til bare 50 kr. stykket. Tilbuddet gælder kun på dagen og kun i den fysiske butik, men på webshoppen kan du se en del af det store udvalg. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter inkl. de 10 % rabat, som gives til årskortholdere.

Program

 

Kl. 10.00-20.30:

Åbent Kunst-Lab for alle:

Værksted – drop-in

Kig forbi Kunst-Lab, hvor du kan slippe skaberkraften fri med sjove, kreative aktiviteter guidet af Kunsten Kreativitarium. Alle kan være med.

 

Kl. 10.30

Fødselsdagskage

Forhallen

Gratis kage uddeles i forhallen så længe, der haves (1 stk. per person). Det vil være muligt at købe kaffe, the og andre drikkevarer.

 

Kl. 10.30, kl. 13.00 og kl. 18.00

Tag på dokumentarisk tidsrejse

Auditoriet – Drop-in

Se de gamle DR-dokumentarer fra museets opførelse og åbning. ”Et museum og dets skaber” samt ”Bare et levende hus" vises i Auditoriet (tre film, der i alt varer 80 minutter)

 

Kl. 10.30-20.20

Mød Kunstens ansatte på personlige guidede ture 

Forhallen – 20 min. med start i forhallen kl. .00 og .30

Tag med direktøren, registratoren, forvalteren, kuratoren og mange flere på en personlig, guidet tur. Du skal høre om, hvad Kunsten er for et sted og hvilke værker, der er din guides favoritter. Måske får du en røverhistorie med på vejen.

 

Der er begrænsede pladser på de guidede ture. Henvend dig i informationen for at reservere din plads.

 

Kl. 15.30

Dygtige musikelever fra Aalborg Kulturskole spiller op til fødselsdagsfest

Forpladsen

 

Kl. 17.00

Aalborg Katedralskoles Kammerkor synger det bedste fra repertoiret

Forhallen

 

Kl. 20.00

Få det sidste med

Tag med på dagens sidste guidede tur eller kig forbi Kunst-Lab inden de lukke kl. 20.30.

Forhallen eller Kunst-Lab

 

Kl. 21.00

Museet lukker – tak for i dag!

Datoer

6. jun 2024, 10:00 til 21:00

Praktisk information

  • Der er fri entré hele dagen, men du skal booke en gratis billet via formularen.
  • Vi uddeler gratis kage i forhallen fra kl. 10.30 og så længe det haves.
  • Der er bobler til alle spisende gæster i Brasserie Kunsten. Boblerne kan ikke byttes til en anden drikkevare.
  • Aktivitets-programmet er gratis at deltage i. Der kan reserveres plads til visse aktiviteter i museets information på selve dagen, mens andre aktiviteter er drop-in.

Priserne stiger – køb årskort inden 6. juni

Priserne stiger – køb årskort inden 6. juni

Få et års fri adgang til Kunsten, Utzon Center og Louisiana + entré til 8 x Kunsten Summer Lounge. Og mange andre fordele.


Køb årskort senest 6. juni til 495 kr., herefter stiger prisen til 595 kr. (545 kr. med automatisk fornyelse). Eller forny dit årskort her.

Udstillingsåbning på Utzon Center

Udstillingsåbning på Utzon Center

Når du har været til fødselsdag på Kunsten, anbefaler vi en tur på Utzon Center.

 

Vær med til åbning af Primitive Future – Everything is circulating med den japanske stjernearkitekt Sou Fujimoto fra kl. 16.45.