Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Mød eksperten: NEU – Polke, Kiefer & Baselitz

11. sep 2024, 17:00 til 17:30

Efter Anden Verdenskrig kastede tre kunstnere et nyt, banebrydende blik på Tyskland. Museumsinspektør og udstillingskurator, Søs Bech Sharpe, har gravet dybt i historien og fortæller om et regulært kunstnerisk nybrud.

Få hele historien om de tre tyske kunstnere Sigmar Polke, Anselm Kiefer og Georg Baselitz, der brød med tabuet og skabte et regulært kunstnerisk nybrud på den anden side af Anden Verdenskrig. 

 

Museumsinspektør Søs Bech Sharpe guider dig og en lille gruppe igennem udstilling NEU – Polke, Kiefer & Baselitz. Søs er udstillingens kurator, og hun har gravet dybt i historien og de tre kunstneres virke for at kunne formidle kunsten på smukkeste vis i udstillingen. 

 

Hun vil blandt andet fortælle om antihelte, usædvanlige materialer og motiver, der vender på hovedet og udforsker maleriets muligheder. Og om en generation af kunstnere født i 1930’erne og 40’erne, som har deres helt eget, særlige billedsprog rundet af efterkrigstiden.

 

Kom hør om, hvordan Polke, Kiefer og Baselitz' skubbede til kunstens grænser og til genrejsningen af den tyske kunst i et internationalt perspektiv – fortalt af eksperten. Du er selvfølgelig velkommen til at stille spørgsmål undervejs.

 

Fuldend din aften med et besøg i Brasserie Kunsten

Datoer

11. sep 2024, 17:00 til 17:30

Praktisk information

  • Varighed ca. 30 min.
  • Pris: 50,- pr. person.
    • Udover billet skal du også købe entré til museet.
    • Med årskort har du fri entré til museet, men skal stadig købe billet til arrangementet. Køb dit årskort her eller ved ankomst til museet, og få masser af andre fordele med i købet.
  • Vi anbefaler at du booker bord på forhånd, hvis du planlægger at spise i Brasserie Kunsten i forbindelse med arrangementet.
  • Billetten refunderes kun i tilfælde af aflysning. 

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Gør dit besøg til en helhedsoplelvelse og nyd et lækkert måltid i Brasserie Kunsten. Lad køkkenet tage sig af alt det praktiske, så skal du bare koncentrere dig om at nyde et godt måltid i selskab med venner eller familie.

Arrangementet er støttet af