Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Samtale: Kan kunsten få os på en bedre klimakurs? m. Superflex

Kom indenfor i Superflex´ verden, hvor du denne aften kan møde kunstner Rasmus Nielsen. Han har sammen med kollegaerne Bjørnstjerne Christiansen og Jakob Fenger dannet den verdenskendte, danske kunstnergruppe, som i 2021 modtog Kronprinseparrets store pris.

Kunstnerne fra Superflex er lige nu aktuelle på Kunsten med deres bidrag til den store jubilæumsudstilling MARMOR. Værkerne Interspecies Assembly / Vertical Migration sætter fokus på menneskehedens afhængighed af og forpligtigelse til at samarbejde med andre arter på vores planet.

 

Det er Kunstens direktør, Lasse Andersson, der i samtale med Rasmus Nielsen søger at finde ud af, hvem Superflex egentlig er, og hvad der i mere end tyve år har drevet deres voksende kollektiv i en nedlagt transformator, Station på Østerbro. Men vi skal ikke mindst stille skarpt på, hvad kunstens rolle kan være i en meget omskiftelig verden. Kan kunstnere også være forskere, og kan kunsten være med til at få os på rette spor, når det gælder klima og miljø?

 

Interspecies Assembly og Vertical Migration af Superflex kan netop nu opleves på Kunsten. Værkerne rejser rundt i hele verden og har tidligere været udstillet ved FN’s hovedkvarter samt i Central Park, New York. At værkerne lige nu vises på Kunsten er muliggjort af Spar Nord Fonden.

 

Foto: Ulrik Jantzen/Büro Jantzen

Datoer

11. maj 2022, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Arrangementet foregår i Auditoriet.
  • Snacks og drikkevarer kan købes i Brasseriet og må gerne medbringes i auditoriet.

Kategorier

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Kunsten efter 17 er støttet af