Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Sommerteater på Kunsten: George Dandin af Molière

Crazy Good Summertheater!

Til sommer kan du igen få en helt ekstraordinær og skæv teateroplevelse når Kunsten i samarbejde Teatret Slotsgården og Aalborg Teater præsenterer sommerteater på Kunstens smukke amfiscene.

 

Teatret Slotsgården har siden 2012 underholdt det fynske teaterpublikum med overraskende og populære fortolkninger af Molières komedier på Odense Slot. Nu får du igen mulighed for at få en anderledes og seværdig teateroplevelse på Kunsten, når en af Molières sjoveste komedier George Dandin fortolkes af Teatret Slotsgårdens ensemble. 

 

George Dandin er en af Molières sjoveste farcer, der belyser vores til tider absurde trang til at få tingene på vores måde. En stærk kommentar til hvor umuligt det kan være, at ændre den verden og virkelighed man befinder sig i. Hvad skal der til for at åbne vores forblindede vanestyrrede øjne? 

 

George Dandin er lige blevet lykkeligt gift med Angelique, men der går ikke længe før han får en mistanke om at hun mødes hemmeligt med en anden bag hans ryg. I forsøget på at opklare mysteriet og få sandheden frem bliver George Dandin lukket ind i en labyrint af glat fornægtelse, udspekuleret diplomati og fordrejede sandheder. Og med George Dandins alt for stærke retfærdighedssans og til tider usunde temperament er det en dårlig kombination.

 

Med George Dandin kan vi lave en vild, spektakulær og top-underholdende oplevelse, der lever op til Teatret Slotsgårdens mantra om: ”At det er hamrende cool at gå i teatret”.

 

Regnvejrspolitik

Trods regn i løbet af spilledagen aflyses der som udgangspunkt aldrig på forhånd.  Regner det ved forestillingens start, ventes der maksimalt 30 minutter. Regner det stadig efter 30 minutter, aflyses forestillingen. 

 

Ved begyndende og vedvarende regn i løbet af forestillingen sættes forestillingen på pause. Regner det stadig efter 30 minutter, aflyses forestillingen og billetter byttes til en anden spilledag. Er mere end halvdelen af forestillingen gennemspillet inden afbrydelse, refunderes billetten ikke, man er dog velkommen til at modtage en billet til en anden spilledag. Er mindre end halvdelen af forestillingen gennemspillet er det muligt at få sin billet refunderet. Vi håber på vejrgudernes opbakning!

 

Café Aalto

Bemærk, at Café Aalto sælger drikkevarer og snacks inden forestillingen. Salget foregår fra baren i parken og lukker, når forestillingen går i gang. 

Selve caféen holder ikke ekstraordinært åbent og følger dermed de normale åbningstider. Se mere her

 

Rabat

Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon får 50 kr. rabat på billetten til forestillingen. Vælg billettypen "Årskort Kunsten", når du køber billetten. 

Der gives ligeledes 50 kr. rabat på billetten til forestillingen til gæster, der besøger museet på dagen. 

 

 

Støttet af:

 

 

 

 

 

 


 

 

Datoer

1. aug 2020, 19:30 til 21:30
2. aug 2020, 19:30 til 21:30
3. aug 2020, 19:30 til 21:30
4. aug 2020, 19:30 til 21:30
5. aug 2020, 20:00 til 22:00

Praktisk information

Billetter skal bestiles via Teatret Slotsgårdens hjemmeside.

 

Billetpris: 189 kr. (U18/studerende: 85 kr.) + gebyr. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon: 139 kr.