Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Sprudlende foredrag med Julia Lahme & late night shopping

Kom til en skøn aften med shopping, selvforkælelse og forløsende latter, når Julia Lahme tager vores krav til os selv og forældreskabet under kærlig behandling. Med andre ord: Velkommen til voksenfesten – det er her, glansbilleder krakelerer!

Du må ikke være for tyk. Eller for tynd. Du skal have en vild karriere – men ikke så vild, at den går ud over moderrollen. Og som mor må du endelig ikke curle, men sandelig heller ikke misse en eneste opdatering på Aula. Og husk nu endelig de lækre opdateringer på Insta af dit perfekte familieliv!


Puha. Kravene står i kø og er helt umulige at leve op til.


Så hvad sker der med kvindebilledet, moderrollen og karrieren, når vi lever i et samfund, der nok er på vej videre, men stadig har ganske faste regler for, hvordan kvinder skal være i verden?

 

Denne aften får du et forfriskende og frigørende foredrag med Julia Lahme, masser af gode tilbud i Butik Kunsten, særlige pop ups fra vores håndplukkede leverandører, et skønt udvalg i baren og åbent museum helt til kl. 22. Alt dette bliver tilsammen til en aften, som du og dine veninder ikke vil gå glip af.


Foredraget med etnolog og forfatter Julia Lahme kommer omkring kulturhistoriske strømninger, som måske kan inspirere til at forstå, hvad der definerer morrollen i 2022. Du får også indsigter til at forstå, hvad det egentligt er, vi kræver af forældreskabet i en verden i stadig forandring.

 

Et overraskende foredrag med personlige betragtninger, eftertænksomhed og den rå mængde humor, der kræves for at komme igennem også denne fase i livet. Sammen.

 

I baren sælges alt hvad man kunne ønske sig af snacks, drikkevarer samt et udvalg af lækre små kager fra Brasserie Kunstens egen konditor.

 

Goodiebags til klubmedlemmer

Er du medlem af Klub Kunsten + Utzon? Så står der en lækker goodiebag klar til dig på aftenen!


Er du ikke medlem af Klub Kunsten + Utzon endnu? Så kan du blive det i dag via vores webshop eller ved ankomst til museet. Et medlemskab giver dig fri entré til museet i et år, samt en masse andre fordele som du kan læse mere om på kunsten.dk/klub.


Mere om Julia Lahme

Julia Lahme er en rutineret foredragsholder, forfatter til en lang række bøger, direktør i eget kommunikationsbureau og cand. mag. i etnologi. Snart er hun også aktuel som ekspert i endnu en sæson af DR-programmet ”Gift ved første blik”.


Hun er kendt fra en lang række livsstilprogrammer på DR1, TV2 og TV2 Charlie, hvor hun deler ud af sin store viden om danskernes livsstil, forbrug, vaner og ikke mindst historie.

 

I marts i år udgav hun den selvstændige opfølger til ’Hvor Lagde Jeg Babyen’, nemlig ’Det Er Bare En Fase’. Den handler om, hvad der sker, når barnet bliver teenager.

 

Program

19.00 Baren åbner i forhallen
19.30 Foredrag med Julia Lahme
22.00 Tak for i aften!

Datoer

28. sep 2022, 19:00 til 22:00

Praktisk information

  • Billetpris: 150 kr.
  • Derudover skal der betales entré til museet. Den kan købes på forhånd via vores webshop.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré og skal kun købe billet til arrangementet.
  • Der er gratis goodiebag med lækre produkter til alle medlemmer af Klub Kunsten + Utzon, der deltager i arrangementet.
  • Fuldend din aften med et måltid i Brasserie Kunsten. Book bord her.
  • Det vil være muligt at købe et glas vin, bobler, kaffe, the og snacks til arrangementet.
  • Foredraget foregår i forhallen.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af